Zítra mi stejné přijdou na Swiftíka 195/50 R16, v pátek je nazuju. Chtěl jsem původně Hankooky, ale dost podražily, tak jsem už jen trochu přidal na Goodyeary. Jaké máš dojmy?Vrooom píše:GoodYear UltraGrip Performance+ Ok, nebo radeji jiny? Na Ztko, takze 225/45 r17.
edit.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... e-Plus.htm
Recenze maji dobry, tak jsem je nakonec vzal.
Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
-
- Spolujezdec
Ahoj, vybírám zimní pneu na Seat Ateca 1,5 TSI - v TP jsou rozměry 215/60 R16, 215/55 R17 a 215/50 R18.
Asi je to blbý dotaz, ale co se stane, když na nové alu disky 18 palců obuju gumy 215/55 R18? Na Policii ani STK se neptám, spíš by mě zajímalo jestli se tam gumy vlezou, nebo jestli bych třeba v případě výmolů škrtal karoserií o gumy ...
Asi je to blbý dotaz, ale co se stane, když na nové alu disky 18 palců obuju gumy 215/55 R18? Na Policii ani STK se neptám, spíš by mě zajímalo jestli se tam gumy vlezou, nebo jestli bych třeba v případě výmolů škrtal karoserií o gumy ...
Nevím, přijdou zítra , asi je ani tento týden nestihnu nahodit. (dneska jsem už měl trochu pochyby na sjetých zadních PS4, na 0.5mm ... ) Ale recenze mají dobry, nicméně nijak extra jízdní vlastnosti od zimáků neočekávám ...jerry píše:Zítra mi stejné přijdou na Swiftíka 195/50 R16, v pátek je nazuju. Chtěl jsem původně Hankooky, ale dost podražily, tak jsem už jen trochu přidal na Goodyeary. Jaké máš dojmy?Vrooom píše:GoodYear UltraGrip Performance+ Ok, nebo radeji jiny? Na Ztko, takze 225/45 r17.
edit.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... e-Plus.htm
Recenze maji dobry, tak jsem je nakonec vzal.
Já sem fčera v kolejích vyjetých na I/35 mezi HK a Mohelnicí zjistil, že zimní staggered 18" 225př, 255z - P Sottozerro3 jsou na koleje moooooooooc citlivé, daleko víc než letní PSS resp PS4, tahalo to teda za volant fest.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
měl jsem Continental TS860(jezdil jsem pořád přes zimu CZ-DE-DK)na můj vkus trochu hlučnější, ale to nevím na 100% podle mě je to spíše špatné odhlučnění od Superba III. Třeba někdo to měl na jiným autě a vyvrátí mi to... a také se rychlé spotřebovávají to taky nevím jestli na to měl velký vliv suché dálnice v D. Letos zkusím také Goodyear UltraGrip Performance+
potvrzuju... taky jezdim PSka (245/45) a tahaji dost...pavproch píše:Já sem fčera v kolejích vyjetých na I/35 mezi HK a Mohelnicí zjistil, že zimní staggered 18" 225př, 255z - P Sottozerro3 jsou na koleje moooooooooc citlivé, daleko víc než letní PSS resp PS4, tahalo to teda za volant fest.
na zimu budu prezouvat za par dni ContiVikingContact starsi 6 verzi, tak uvidim jak se na vyjetych snehovych kolejich budou chovat...
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
V neděli jsem se byl s partou smýkat v Dlouhé Lhotě na polygonu a dva z nás, co měli obuto Dunlop WinterSport 5, měli nejkratší brzdné dráhy na fóliové klouzačce...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
No vida, stejné má obuté na O3
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Chtěl jsem zítra přezout na zimní, ale když vidím tu předpověď... Přes den víc jak deset na nulou a ani přes noc se nebude konat "sotto zero" (pod nulou).