Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Proč by mi to nemělo hrát do karet? Jsem uživatel jako každý jiný a chci 100% ochranu. Na rozdíl od vás mám auta s pokovenými sklem, o kterých jsem zde psal a zkušenosti jsou osobní. Vy jste pokorně sklo viděl leda tak v letáku prodejce... Vždyť za 22 let praxe neposkytujete ani vlastní montáže.
Já jsem jediný? A co jste vy? Nemáte taky pocit, že jste jediný, kdo tady tvrdí, že to funguje "velice dobře "??? Nebo se snad pletu?
Já jsem jediný? A co jste vy? Nemáte taky pocit, že jste jediný, kdo tady tvrdí, že to funguje "velice dobře "??? Nebo se snad pletu?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ať si každý sám rozhodně, komu bude věřit, jestli prodejci, který má s antiradary zkušenosti přes 25 let a prodal za tu dobu tisíce detektorů různých značek nebo uživateli, který kvůli z osobních důvodů zpochybňuje vše, co daný prodejce napíše, pokud ovšem není zrovna rozhádaný s jiným prodejcem a nestrefuje se v daném období do něj.
PS: 100% ochrana neexistuje, tohle by měl autor videa "Jak jsem přišel o 3 body" vědět lépe než jiní!
PS: 100% ochrana neexistuje, tohle by měl autor videa "Jak jsem přišel o 3 body" vědět lépe než jiní!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
25 let teoretik. Praxe je vám na míle vzdálená a vždy vám byla fuk.
Bavíme se snad od pasivním detektoru za celním sklem...a já byl změřen PolCamem...Tak si své demagogické argumenty nechte pro jedince stejného intelektu, jako jste vy Dosti hloupý pokus i na vás.
Stejně, jako argument, že já lžu a prodejce, který je na prodeji existenčně závislí, mluví pravdu a nic než pravdu
Ale tak pojďte - kolik aut s pokoveným sklem jste měl? Kolik montáží přenosného detektoru jste tam zkoušel? Pochlubte se nějakou montáží a následnou funkčností na reálném rameru...
Bavíme se snad od pasivním detektoru za celním sklem...a já byl změřen PolCamem...Tak si své demagogické argumenty nechte pro jedince stejného intelektu, jako jste vy Dosti hloupý pokus i na vás.
Stejně, jako argument, že já lžu a prodejce, který je na prodeji existenčně závislí, mluví pravdu a nic než pravdu
Ale tak pojďte - kolik aut s pokoveným sklem jste měl? Kolik montáží přenosného detektoru jste tam zkoušel? Pochlubte se nějakou montáží a následnou funkčností na reálném rameru...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nehodlám se tady pouštět do jalových polemik s někým, kdo mění názory podle toho, s kým zrovna kamarádí nebo nekamarádí, každý ať si rozhodne sám, čí příspěvky jsou relevantnější.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Použiji vaše slova: jenom blbec nemění názory
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Být "změřen" PolCamem a přijít o 3 body hovoří o zkušenostech víc, než prokazatelněřidičBOB píše:25 let teoretik. Praxe je vám na míle vzdálená a vždy vám byla fuk.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
O jakých konkrétně? Že se bavím s někým na palubě a nevšimnu si 400 m za sebou policejní Passat??
No, to je mi tedy opravdu fatální tragédie a důkaz nezkušenosti
Snad jsi si to video alespoň pustil...
A krom toho to nemá vůbec nic s společného s problematikou detektorů a zkušenosti s nimi, protože PolCam nelze detektorem odhalit nebo s problematikou detektorů vs. pokovené sklo
A krom toho to nemá vůbec nic s společného s problematikou detektorů a zkušenosti s nimi, protože PolCam nelze detektorem odhalit nebo s problematikou detektorů vs. pokovené sklo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Možná tím bylo myšleno, že PolCam se dá "rozbít" ve správním řízení. Rozhodně nejsnáze ze všech měřičů, protože u PolCamu hraje člověku jednoznačně do karet i soudní judikatura.řidičBOB píše:O jakých konkrétně? Že se bavím s někým na palubě a nevšimnu si 400 m za sebou policejní Passat??
Není tu někdo se soukromou laserovou pistolí nejlépe Praha a okolí, kdo by byl ochoten otestovat Antilaser Priority, který jsem si dovezl individuálně z USA?
Výrobce tvrdí, že nefunguje jinde než v Severní Americe, já tomu nevěřím. Úspora byla tak značná, že i kdybych měl koupit u místních prodejců "místní" řídící jednotku, stále za svou sázku proti té nefunkčnosti v Evropě zaplatím jen pár stovek navíc proti tomu, kdybych to rovnou koupil celé tady.
Výrobce tvrdí, že nefunguje jinde než v Severní Americe, já tomu nevěřím. Úspora byla tak značná, že i kdybych měl koupit u místních prodejců "místní" řídící jednotku, stále za svou sázku proti té nefunkčnosti v Evropě zaplatím jen pár stovek navíc proti tomu, kdybych to rovnou koupil celé tady.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
bds: když spáchám přestupek a chytnou mne, nemá problém se následkům postavit čelem. Za cca 20 let to byla má jediná pokuta za rychlost, navíc oprávněná. Nešlo o ŘP, tak jsem to uznal a zaplatil.
Btw: bavíme se o roce 2011 nebo 2012
S tím rozbitímby to neklaplo. Hlídka byla hodně v poho a na záznamu mi ukázali několik měření, z toho dvě na vcelku velkou vzdálenost a celkově mi bylo zcela jasné, že moc prostoru bych ve správním neměl.
Laserovou pistoli mám, dej SZ, když budeš chtít.
Btw: bavíme se o roce 2011 nebo 2012
S tím rozbitímby to neklaplo. Hlídka byla hodně v poho a na záznamu mi ukázali několik měření, z toho dvě na vcelku velkou vzdálenost a celkově mi bylo zcela jasné, že moc prostoru bych ve správním neměl.
Laserovou pistoli mám, dej SZ, když budeš chtít.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time