Jakou on-board cam?
Re: Jakou on-board cam?
Jak rychle to pres tu wifi zhruba taha?
Já tedy nevím jakým způsobem to přesně funguje, ale normální wifi má rychlost bych řekl víc než dostačující. Možná jestli spíš není problém v telefonu, že to nedokáže tak rychle zapisovat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je vcelku jedno, v čem problém je. Prostě to leze jak z chlupaté deky.
380mega klidně 10 a více minut
380mega klidně 10 a více minut
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Osobně si myslím že to bude spíš tou kamerou.. .čip v mobilu je výkonný....čip v kameře bude levný a málo výkonný...než to převede na jedničky a nuly a odešle......
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Aha.. A ja to v budoucim vyberu radil pomerne vysoko ve vecech, co bych od toho chtel. Nemam na pc ctecku karet a moc se mi nechtela kupovat externi. Predstavoval sem si to tak, ze dojedu, stahnu si pres apku to, co chci a pujdu do dupy.. Ale smrdet treba pul hodiny pred barakem v aute a cekat az se to stahne, to se mi moc nechce.. Stejne sem se za 4 mesice, co mam nove auto, do ktereho jsem kameru planoval ani nedokopal k tomu, abych ji koupil,takze si jeste dam cas na rozmyslenou
Navíc rychlost WiFi může kolísat podle toho, jaké kanály v okolí jsou využívány a třeba ta kamera ani nemá Nkový čip...VS* píše:Osobně si myslím že to bude spíš tou kamerou.. .čip v mobilu je výkonný....čip v kameře bude levný a málo výkonný...než to převede na jedničky a nuly a odešle......
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Jak poznám jestli má kamera Nkový čip? Nikde to moc není u kamer napsaný a třeba na parkovišti asi moc kanálů obsazených být nemůže ne?
Na parkovišti mezi bytovkama kde má WiFi každý?? Tam jich budou stovky...
Na parkovišti někde mimo civilizaci to bude lepší...
Na parkovišti někde mimo civilizaci to bude lepší...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
napr. s notebookom cez program inSSIDer
ale Nko to mat bude, skor je problem vo vykone kamier, ktore to proste nezvladaju...
ale Nko to mat bude, skor je problem vo vykone kamier, ktore to proste nezvladaju...
Tak ale pokavad by byla kamera vybavená dobrým čipem tak by tam neměl být takový problém.