Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Chystám se na cestu kabriem po at a it. V daily má g1s a LI. Chtěl jsem si vzít G1s kvůli stacionarum do kabria ale mám v it a at obavu z odhalení.. V daily vozim těsně vedle zrcátka vertikál a tmavý pruh na předním skle.. Zvenku není vůbec vidět. Jak to vyřešit u kabria? Kšiltovka na palubní desce a pod no detektor na horizontál? Rád bych to vyřešil. Hkavne kvůli tomu že vše teď posílají.
Díky
Díky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to vozím normálně u zrcátka a no problem. Ale v kabriu to asi bude dost na očích
Takže asi ta kšiltovka...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Já to vozím normálně u zrcátka a no problem. Ale v kabriu to asi bude dost na očích
Diky. Co při případném zastaveni a dotazu říct? Že to je kamera?
Tak si ho nechej u saltpaky, stejne ti jde jenom o stacionary...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nota: no, co jsem měl možnost vidět, tak třeba D/AT POLIZEI má takovou brožurku, kde má fotky detekterů/rušiček na trhu a k tomu popis funkce...takže tu kameru ti asi nesežerou.
Jestli máš 4 místné kabrio, tak to flákni do zadní opěrky hlavy a hlasitost na max. V opěrce to funguje, pokud to má výhled.
Ale pokud pojedeš po dálnici se střechou, sral bych na to a dal to k zrcátku. Pak po vesnicích/okreskách bych to tam asi taky nechal. Pokud tě vyloženě nebudou stavět, tak na to serou. V IT 100%. Základ je neprovokovat.
Ale když bude nějaká imigrační buzerace na hranicích, tak tam bych to sundal preventivně.
Jestli máš 4 místné kabrio, tak to flákni do zadní opěrky hlavy a hlasitost na max. V opěrce to funguje, pokud to má výhled.
Ale pokud pojedeš po dálnici se střechou, sral bych na to a dal to k zrcátku. Pak po vesnicích/okreskách bych to tam asi taky nechal. Pokud tě vyloženě nebudou stavět, tak na to serou. V IT 100%. Základ je neprovokovat.
Ale když bude nějaká imigrační buzerace na hranicích, tak tam bych to sundal preventivně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky všem. Ještě se zeptám co reálně hrozí? Zabaveni detektoru?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To rozhodně. A také nějaká pokuta, pokud budou přísní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zabaveni detektoru, pokuta zcela urcite a pak ti jeste poslou slozenku za ekologickou likvidaci
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Policejní kontroly a měření
Vybírám ochranu do novýho povozu - pevná sada + rušička, co byste mi doporučili jako nejlepší poměr cena/výkon? Má smysl zarušit i zadek? V minulých autech jsem měl kde co, 975, STi-R, Stinger VIP, Stinger card, LI i AL... všechno má svoje klady i zápory. Jsou v oblasti nějaký zásadní novinky?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Sem to přešiboval na "správnější" nádraží....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.