Jakou on-board cam?
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Re: Jakou on-board cam?
dlouhodobější stání je mimo město v garáži, tam bych řešil spíše jen to "vybíjení", než že bych tu kameru doopravdy potřeboval. Ale stalo se mi, že mě pán naboural a odjel, přišel jsem hodinu PO. V tomhle by mi a pčr kamera pomohla. Jednou mi zas někdo pravidelně otíral o auto klíč, věděl jsem +- kdy, tady by byla taky přínosem. A v místě, kde bydlím je velká fluktuace aut a otěry a ťukance tu vidím pořád. Nicméně je to k zamyšlení, kartu bych chtěl 32gb...jestli...
Zdar všichnichtěl bych si na léto koupit autokameru, minulej rok jsem několikrát jen těsně uniknul nehodě, ale tenhle už to nechci riskovat. Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to pak třeba při řešení nehody s PČR.. jestli berou v potaz kameru? Dík
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jako důkaz lze uplatnit vše, co může objasnit průběh projednávané věci...čili i DN.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
takže nebude problém? jsem četl na nějakejch forech, že se musí zaregistrovat ta kamera nějak.. to už teda teď neplatí??
Tak to je pozitivní zpráva, já měl za to, že to musí být nahlášeno na UOOÚ, aby byl důkaz relevantní..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv. Záznam z onboard kamery je přípustným důkazem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to je super, že už to neni potřeba.. ale teď vybrat ještě kameru, je teď něco novýho co se nějak hodně liší od ostatních?? jako parametry nebo tak.. já koukal na trucam a6.. ta má i kameru jakoby vzadu auta.. takže máš jakoby hlídanej předek i zadek.. co vy na to?
Tady ji ma clen VS, tak ti k tomu treba neco napise.. osobne se mi zaznam z ni moc nelibi, ale kazdy pohaduje neco jineho Ja mam ted Mobius C2 a jsem vcelku spokojeny, zadek auta mi hlida stara kamera z dealextreme za par stovek
S A6 jsem spokojený...ono ty videa dost ničí YT...
Já rozmýšlel mezi MobiusemC2 a TCA6...
Já rozmýšlel mezi MobiusemC2 a TCA6...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA