Passat B7 - voda v hřebenu řízení - pazvuky

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Michal86_cz
Dítě v autě

Passat B7 - voda v hřebenu řízení - pazvuky

Příspěvek od Michal86_cz »

dravím všechny, potřebuji pomoc s řízením u B7. Během zimy mi zamrzlo řízení, dostala se do hřebenu voda, která byla následně v servisu vylita a vše znovu promazáno. Bohužel jsem u toho nebyl, takže nevím na 100%, zda bylo vše provedeno. Jde mi o to, že se od té doby ozývá od volantu jakoby dření. Auto jsem měl zvednuté a zvuk se line od hřebenu a přes volantovou tyč se dostává do interiéru. Nenarazil jste někdo na podobný problém? Pořád nechápu, jak se může voda dostat to toho hřebenu - jedině přes manžetu spojovací tyče řízení.

Díky za jakékoliv postřehy.

https://youtube.com/watch?v=rYrizSjXJ3E
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Passat B7 - voda v hřebenu řízení - pazvuky

Příspěvek od 970ka »

Zajeď do servisu,tady se to nevyřeší,ať se na to ještě mrknou,třeba je to přidřený,začal bych shánět jiné řízení,někdy to vyjde levněji.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Mozna bych to zkusil pojmout jako reklamaci provedene prace.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Jakmile se tam jednou dostane voda tak je konecna (drive ci pozdeji). Tohle bude vyrobni/provozni vada.

Udavaj motyky nejaky interval k vymene kapaliny? Je tam cervena nebo zelena kapalina?

Jedine co muzes momentalne delat je menit pravidelne kapalinu a mazat, oddalis tim problem, ale nevyresis.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět