Nabíječka na telefon

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Lajn
Autoškolák

Nabíječka na telefon

Příspěvek od Lajn »

Zdravím,

řeším takový problém, mám velký telefon - Samsung Galaxy Note 4 a bohužel nabíječka do zapalování co mám je schopna jen zpomalit proces vybíjení.

Je mi schopný nějaký autoelektrikář udělat držák na telefon s nabíjením tak, aby to nešlo přes cigaretový zapalovač? Případně jak to řešíte Vy? Používám telefon hodně na navigaci, tak bych potřeboval, aby měl pořádný příjem proudu... :(

Díky za rady.
Vana
Letec

Re: Nabíječka na telefon

Příspěvek od Vana »

Běžná dvouampérová nabíječka fakt nestačí ? Třeba něco takového ?

http://www.czc.cz/connect-it-ci-176-nab ... 41/produkt
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Neviem preco, ale zrovna presne tato mrcha mi rusi prijem radia na BMW ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
blah
Pan Řidič

Příspěvek od blah »

Nektere nabijecky nemusi mit spojene datove piny, a nabijeni je pak pomalejsi (jako z usb pocitace, telefon pak bere treba jen 250mA) takze bych urcite zkusil nejakou dalsi. Druha moznost je koupit nabijecku ktera i primo podporuje quick charge (nabijeni pri 9V)...
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Lajn píše:Zdravím,

řeším takový problém, mám velký telefon - Samsung Galaxy Note 4 a bohužel nabíječka do zapalování co mám je schopna jen zpomalit proces vybíjení.

Je mi schopný nějaký autoelektrikář udělat držák na telefon s nabíjením tak, aby to nešlo přes cigaretový zapalovač? Případně jak to řešíte Vy? Používám telefon hodně na navigaci, tak bych potřeboval, aby měl pořádný příjem proudu... :(

Díky za rady.
Jestli ti nabijecka v aute nenabiji, tak ji zahod a kup novou nebo zapremejslej jestli neni na vine i telefon. Ja kdyz pripojim vybitej (20%) telefon v aute na 1A nabijecku, pustim si online google mapy, zapnu spotify, tak je stejne za hodinu nabitej (80-90%)...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Já mám tu roztrojku z Lidlu asi za 180Kč, dám tam onboard kameru, transmitter a do USB píchnu kabel na mobil a i
s puštěným waze na LTE dobíjí pořád..
Odpovědět