Rada pri vyberu autoradia

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Tenp
Spolujezdec

Rada pri vyberu autoradia

Příspěvek od Tenp »

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu pro výběr autorádia.
Vlastním Honda CR-V II a chci už vyměnit originální autorádio, zlobí mě. 8-} Líbí se mi vzhledově Sony CDX-G1100U a Pioneer DEH-1800UB. Pravě nemám zkušenosti s Pioneer a Sony v Auto Hi-fi, do toho moc nesáhal. :) :) Potřeboval bych radu, jestli to bude kompatibilní, jaké jsou + a - každé znáčky a co byste mohli doporučit. :)
Děkuji mnohokrát.
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada pri vyberu autoradia

Příspěvek od 970ka »

Než takový sraččky,tak radši to originál,ale tam je 2din radio ,řekl bych.Co třeba toto ?
http://www.specialniautoradia.cz/www-sp ... -Honda-CRV
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

řekl bych, že když vybírá mezi plastem od Sloni nebo plastem od Pijonýra, tak nebude ochoten dát 10 za origo...
Co na to říct - obě stojí za h, ehm, tedy za nic. Tak akorát do Felicie, kde to stejně nebude slyšet.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Tenp
Spolujezdec

Příspěvek od Tenp »

Chtěl jsem rádio do 2 tísic... Je mi, bohužel, není jasně, za co mám považovat Vaše odpověďi. Žádné užítečné informace jsem nedostal... diky
Bully
Řidič začátečník

Příspěvek od Bully »

Jednodussi nez zakladat porad dokola stejna temata a cekat na stejne odpovedi byva casto funkce "Hledat". Jedno z poslednich stejnych temat, stare cca 2 mesice: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... =autoradio
Odpovědět