Celoroční pneumatiky.
Re: Celoroční pneumatiky.
Předpokládám že mluvíš o Latitude Tour HP. Ty jsou opravdu tragické všude. Ty Vector4 od GoodYear by měly být o dost lepší. Ale i tak nenahradí sadu letních a zimních gum.
2.9T RWD
Zdravím,
potřeboval bych na tuto zimu pneumatiky na Feldu. Počítáme že příští technickou (do června 2016) už nedá takže to budou nejspíš poslední. A řeším dilema. Mám dvoje zimáky Barum Polar 165/70 R13 který maj vzorek 5,5mm. Buď koupím dvoje další Barumky a nebo zvažuju nad celoročními pneu. Cenový strop je 5000. Auto najezdí okolo 10k za rok, většinou město, okresky.
Předem díky za rady
potřeboval bych na tuto zimu pneumatiky na Feldu. Počítáme že příští technickou (do června 2016) už nedá takže to budou nejspíš poslední. A řeším dilema. Mám dvoje zimáky Barum Polar 165/70 R13 který maj vzorek 5,5mm. Buď koupím dvoje další Barumky a nebo zvažuju nad celoročními pneu. Cenový strop je 5000. Auto najezdí okolo 10k za rok, většinou město, okresky.
Předem díky za rady
celoroční sou v (pořádné) zimě na guvno
podobný "problém" sem řešil před pár lety s Pindicou - taky je to slaboučké autí na poprdávání okolo okmína.... a vyřešil sem to naopak - celý rok jezdím na ZIMNÍCH .... 44kW ani zdaleka nedokáže přivézt zimní gumu v létě do úzkých....
podobný "problém" sem řešil před pár lety s Pindicou - taky je to slaboučké autí na poprdávání okolo okmína.... a vyřešil sem to naopak - celý rok jezdím na ZIMNÍCH .... 44kW ani zdaleka nedokáže přivézt zimní gumu v létě do úzkých....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Souhlas. Letosni sezonu letnich pneu jsem odjezdil na zimnich a ziju. I kdyz se to nedoporucuje, nevidim v tom problem ani u 80kw
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kolega se 170k Yetim dal také celé léto na sjetejch zimákách...jestli to jemu nevadilo, tak mě už vůbec ne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na starém Mini S jsme taky absolvovali jednu sezónu na zimákách, mj i dovolenku v Chorvatsku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
celoroční pneu opravdu max jen do vetěších měst a nevyjíždět za hranice možná ani na okraj... je třeba si uvědomit, že špatnými pneumatikami neohrožuješ jen sebe!!!
Ježíšimarijá, to je neštěstí.
Celoroční pneu jsou sice na howno, ale jsou homologované a legální pro provoz v zimních podmínkách, tak se zase uklidni
Celoroční pneu jsou sice na howno, ale jsou homologované a legální pro provoz v zimních podmínkách, tak se zase uklidni
mily pane, ja delal v pneu nekolik let homologace je sice hezka vec, ale jde o realnou funkcnost a ty gumy jsou proste na hovno jak pisete, ja napsal ze do mesta v pohode, ale potkat nekoho na dalnici pri legalni rychlosti 130km/hod pri -10°C s univerzalama byste nechtel to mi verte... ale nevim o cem se dohadujem kdyz mame v podstate stejny nazor... to ze je neco legalni neni prece zaruka toho ze to je bezpecne...
Jezdil jsem na univerzálech jeden rok, protože byly nasazeny z výroby. Rychlosti za standardních povětrnostních podmínek kolem 200km/hod zvládaly na dálnici stejně jako jakékoliv jiné pneumatiky, takže jezdit se na tom dá, stejně tak se dá jezdit na letních v zimě bez hysterie, pokud si mohu rozhodnout, kdy pojedu a kdy zůstanu doma. Pokud si mohu vybrat, nepořídím si je a přezouvám, ale hysterické výkřiky o ohrožování ostatních účastníků silničního provozu považuji za nadsazené