Celoroční pneumatiky.
Re: Celoroční pneumatiky.
Předpokládám že mluvíš o Latitude Tour HP. Ty jsou opravdu tragické všude. Ty Vector4 od GoodYear by měly být o dost lepší. Ale i tak nenahradí sadu letních a zimních gum.
2.9T RWD
Zdravím,
potřeboval bych na tuto zimu pneumatiky na Feldu. Počítáme že příští technickou (do června 2016) už nedá takže to budou nejspíš poslední. A řeším dilema. Mám dvoje zimáky Barum Polar 165/70 R13 který maj vzorek 5,5mm. Buď koupím dvoje další Barumky a nebo zvažuju nad celoročními pneu. Cenový strop je 5000. Auto najezdí okolo 10k za rok, většinou město, okresky.
Předem díky za rady![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
potřeboval bych na tuto zimu pneumatiky na Feldu. Počítáme že příští technickou (do června 2016) už nedá takže to budou nejspíš poslední. A řeším dilema. Mám dvoje zimáky Barum Polar 165/70 R13 který maj vzorek 5,5mm. Buď koupím dvoje další Barumky a nebo zvažuju nad celoročními pneu. Cenový strop je 5000. Auto najezdí okolo 10k za rok, většinou město, okresky.
Předem díky za rady
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
celoroční sou v (pořádné) zimě na guvno
podobný "problém" sem řešil před pár lety s Pindicou - taky je to slaboučké autí na poprdávání okolo okmína.... a vyřešil sem to naopak - celý rok jezdím na ZIMNÍCH .... 44kW ani zdaleka nedokáže přivézt zimní gumu v létě do úzkých....
podobný "problém" sem řešil před pár lety s Pindicou - taky je to slaboučké autí na poprdávání okolo okmína.... a vyřešil sem to naopak - celý rok jezdím na ZIMNÍCH .... 44kW ani zdaleka nedokáže přivézt zimní gumu v létě do úzkých....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Souhlas. Letosni sezonu letnich pneu jsem odjezdil na zimnich a ziju. I kdyz se to nedoporucuje, nevidim v tom problem ani u 80kw
Mirek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kolega se 170k Yetim dal také celé léto na sjetejch zimákách...jestli to jemu nevadilo, tak mě už vůbec ne ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Na starém Mini S jsme taky absolvovali jednu sezónu na zimákách, mj i dovolenku v Chorvatsku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
celoroční pneu opravdu max jen do vetěších měst a nevyjíždět za hranice možná ani na okraj... je třeba si uvědomit, že špatnými pneumatikami neohrožuješ jen sebe!!!
![Nail biting :-ss](./images/smilies/42.gif)
![It wasnt me ^#(^](./images/smilies/114.gif)
![I dont wanna see x_x](./images/smilies/109.gif)
![Day dreaming :ymdaydream:](./images/smilies/105.gif)
Ježíšimarijá, to je neštěstí.
Celoroční pneu jsou sice na howno, ale jsou homologované a legální pro provoz v zimních podmínkách, tak se zase uklidni
Celoroční pneu jsou sice na howno, ale jsou homologované a legální pro provoz v zimních podmínkách, tak se zase uklidni
mily pane, ja delal v pneu nekolik let homologace je sice hezka vec, ale jde o realnou funkcnost a ty gumy jsou proste na hovno jak pisete, ja napsal ze do mesta v pohode, ale potkat nekoho na dalnici pri legalni rychlosti 130km/hod pri -10°C s univerzalama byste nechtel
to mi verte... ale nevim o cem se dohadujem kdyz mame v podstate stejny nazor... to ze je neco legalni neni prece zaruka toho ze to je bezpecne...
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Jezdil jsem na univerzálech jeden rok, protože byly nasazeny z výroby. Rychlosti za standardních povětrnostních podmínek kolem 200km/hod zvládaly na dálnici stejně jako jakékoliv jiné pneumatiky, takže jezdit se na tom dá, stejně tak se dá jezdit na letních v zimě bez hysterie, pokud si mohu rozhodnout, kdy pojedu a kdy zůstanu doma. Pokud si mohu vybrat, nepořídím si je a přezouvám, ale hysterické výkřiky o ohrožování ostatních účastníků silničního provozu považuji za nadsazené