OT - P: MTB plášť Specialized Fast trak S-works 2" x 26"
OT - P: MTB plášť Specialized Fast trak S-works 2" x 26"
Sem neska letos poprvé umyl bajka (bo to už fakt nešlo) a jaxem hrabal v dílně (hledajíc houbu), taxem přišel na to, že mi tam zbytečně visí jeden kus (skoro nový, použitý pár km) pláště Specialized FastTrak S-Works, který sem sundal z předního kola bajku chvíli po koupi, bo nesnesu mít vepředu tlustší plášť s jiným vzorkem než vzadu.
Keflarová bočnice, extra nízká váha, šířka 2", na normální MTB, čili 26"
Podle webu nový stojí 999,-, dám za polovic (+ poštovné, pokud by to nebylo osobně)
Nebo vyměním za Specialized Renegade Control 1.9" (26") v podobném/novém stavu!
kuntakt tady skrz SZ nebo pavproch na seznamu kočka cézet
(bez záruky i bez účtenky, logicky, ni?)
Keflarová bočnice, extra nízká váha, šířka 2", na normální MTB, čili 26"
Podle webu nový stojí 999,-, dám za polovic (+ poštovné, pokud by to nebylo osobně)
Nebo vyměním za Specialized Renegade Control 1.9" (26") v podobném/novém stavu!
kuntakt tady skrz SZ nebo pavproch na seznamu kočka cézet
(bez záruky i bez účtenky, logicky, ni?)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: OT - P: MTB plášť Specialized Fast trak S-works 2" x 26"
Jsi fakt divnej
1) 26" je mrtvý rozměr, akorát pro děcka
2) proboha, 1,9" ? nechceš zrovna užovky ze silničky?
3) každý normální bajker má vepředu hrubší plášť a jestli někde širší, tak dopředu
1) 26" je mrtvý rozměr, akorát pro děcka
2) proboha, 1,9" ? nechceš zrovna užovky ze silničky?
3) každý normální bajker má vepředu hrubší plášť a jestli někde širší, tak dopředu
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Ja to jebu
Jakoze kdyz mam 26 a plaste 1.9 tak muzu jezdit jen kolem piskoviste?
Ono reklama je fakt slusna vymejvarna
Jakoze kdyz mam 26 a plaste 1.9 tak muzu jezdit jen kolem piskoviste?
Ono reklama je fakt slusna vymejvarna
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
dll: asitak, dík za potforu, teda podporu
Bohuzel ma pravdu, 26" dnes uz nikdo novy moderni kolo neudela, maximalne dojizdi starsi modely. Je potreba prodavat ...
1.9 je opravdu vtipna guma na mtb ... Ale pro vetsinu lidi je teren tak lesni cesta. Mit vepredu drapak a vzadu neco trosku jezdivejsiho je docela logicka vec.
1.9 je opravdu vtipna guma na mtb ... Ale pro vetsinu lidi je teren tak lesni cesta. Mit vepredu drapak a vzadu neco trosku jezdivejsiho je docela logicka vec.
@vroom +ex: Váš názor nesdílím...
S 26" jsem si samozřejmě do tebe schválně rýpl. Byť to je pravda. Nicméně s tou šířkou ti vůbec nerozumím. Kromě váhy nemá užší guma v terénu vůbec žádný klad. Že ty ji ještě boucháš na 3atm?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
hele, asi takle: na bajku 26" jezdím od roku 1987 (sem měl Velamos s výrobním č. 0003, heč), dokupy to už bude asitak 3x kolem zěměgule... a pro moje ježdění (čím jak nemíň po asfaltu, čím jak nejvíc mimo lidi v přírodě, přičemž nemám ráth rochnění se v blátě, preferuju dokopec před skopcem, mám HT jen lehce přes 10kilo - páč občas taky bajka nosím na hrbu, dyž sa pavprochovo X-kántry krapet zvrtne.... v bushwhacking level 4+) sem už dávno přišel na to, že plᚍ s jemnějším vzorkem a bez ostré hrany na boku vzorku, šíře 1,9" až max 2", keflarová bočnice, je pro moje použití ideál... kdysi dávno Ritchex Megabite, fčíl právě ten Spešl Renegade...
A ty 3 atm. opravdu foukáš, že jo
To co píšeš, je v dnešních podmínkách nesmysl, dobrý akorát na asfalt nebo zpevněnou šotolinu, případně udusanou polňačku. Mně z toho vyplývá, že z nějakého důvodu (možná váha) jsi šel cestou užovek, které mají v terénu velký valivý odpor, tak si ulevuješ jemným vzorkem.
Pokud přijmu, že jezdíš opravdu terén, tak v terénu není nikdy tvrdý podklad (louka, les), takže jemný vzorek nemá takový grip. Navíc užovku musíš foukat víc navrdo. Kdybys dal 2,25" no tubes, budeš váhově podobně, budeš foukat nižší tlak, získáš mnohem větší grip, násobně větší komfort a menší valivý odpor v terénu...
O 26" nemá cenu už mluvit. To je zombie pro děcka.
ale jestli si myslíš, že když to děláš dlouho, tak to musí být správně, tak si klidně pokračuj
Jinak, vzadu na 29er mám 2,25 tubeless Racing Ralph, což zhruba odpovídá fast tracku a výjezdy dobrý, ale sjezdy v terénu ten plášť není schopný ubrzdit. Je příliš jemný. Mít ho vepředu si nedokážu představit. Asi bych už byl mrtvý.
To co píšeš, je v dnešních podmínkách nesmysl, dobrý akorát na asfalt nebo zpevněnou šotolinu, případně udusanou polňačku. Mně z toho vyplývá, že z nějakého důvodu (možná váha) jsi šel cestou užovek, které mají v terénu velký valivý odpor, tak si ulevuješ jemným vzorkem.
Pokud přijmu, že jezdíš opravdu terén, tak v terénu není nikdy tvrdý podklad (louka, les), takže jemný vzorek nemá takový grip. Navíc užovku musíš foukat víc navrdo. Kdybys dal 2,25" no tubes, budeš váhově podobně, budeš foukat nižší tlak, získáš mnohem větší grip, násobně větší komfort a menší valivý odpor v terénu...
O 26" nemá cenu už mluvit. To je zombie pro děcka.
ale jestli si myslíš, že když to děláš dlouho, tak to musí být správně, tak si klidně pokračuj
Jinak, vzadu na 29er mám 2,25 tubeless Racing Ralph, což zhruba odpovídá fast tracku a výjezdy dobrý, ale sjezdy v terénu ten plášť není schopný ubrzdit. Je příliš jemný. Mít ho vepředu si nedokážu představit. Asi bych už byl mrtvý.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
už vidím, jak na podhuštěných 2.25" například ušlapeš 1900 výškových metrů @11km trvale do kopca, start 1150mnm, cíl 3050mnm, po šotolové cestě.... (Mont Chaberton na hranici ITA-FR).... já to na svých užovkách ušlapal, dokonce 2x.... aji dolů sjel....
halt máme každý naprosto jinou předtsavu o muntyn bajkingu.... tvoje je (zřejmě) ta moderní (uměle vytvořené sjezdové a singltrekové tratě, skoky, triky, lavičky, integrálky, chrániče, bigbít, hašlerky, trenky do zvonu, placatý kytary a hlavně sa při tem nezpotit), pro tu svou mám pracovní název "pavprochovo X-kántry" (užívat si tichý a osamělý majestát hor, objevování neznámého, pořádně si zašlapat do kopca tam kde ostatní jezdí lanovkou a opatrně z něj potem sjet dolů, domů přijíždět smradlavý a propocený, podrápaný jehličím, kopřivama a tak...)
někdo holky, někdo vdolky... a tak to má byť...
halt máme každý naprosto jinou předtsavu o muntyn bajkingu.... tvoje je (zřejmě) ta moderní (uměle vytvořené sjezdové a singltrekové tratě, skoky, triky, lavičky, integrálky, chrániče, bigbít, hašlerky, trenky do zvonu, placatý kytary a hlavně sa při tem nezpotit), pro tu svou mám pracovní název "pavprochovo X-kántry" (užívat si tichý a osamělý majestát hor, objevování neznámého, pořádně si zašlapat do kopca tam kde ostatní jezdí lanovkou a opatrně z něj potem sjet dolů, domů přijíždět smradlavý a propocený, podrápaný jehličím, kopřivama a tak...)
někdo holky, někdo vdolky... a tak to má byť...