PRODÁNO - Renault Vel Satis 3.5 V6
PRODÁNO - Renault Vel Satis 3.5 V6
Prodám náš rodinný vůz - Vel Satis 3.5 V6 Initiale.
Výroba: 2003, původem CZ
Barva: tmavě zelená
Počet majitelů: Netuším (TP je duplikát kvůli zaplnění), ale údajně bych měl být čtvrtý majitel
Tachometr: 194xxx km (auto je normálně v provozu, takže km přibývají; kupováno se 166 tkm)
Výbava: Initiale (navigace, el. křesla, kůže, dekor dřeva, xenony, autoklima, audio s měničem, zadní parkovací senzory) + zatmavená okna + tažné.
Výroba: 2003, původem CZ
Barva: tmavě zelená
Počet majitelů: Netuším (TP je duplikát kvůli zaplnění), ale údajně bych měl být čtvrtý majitel
Tachometr: 194xxx km (auto je normálně v provozu, takže km přibývají; kupováno se 166 tkm)
Výbava: Initiale (navigace, el. křesla, kůže, dekor dřeva, xenony, autoklima, audio s měničem, zadní parkovací senzory) + zatmavená okna + tažné.
Naposledy upravil(a) KFL dne sob 17 lis 14:15, celkem upraveno 2 x.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Re: Prodám Renault Vel Satis 3.5 V6 (2003, levně)
jako nechtěl bych to, ale koule to má, to zase jo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
bejt to avantime, uz tam bezim. Ale kara luxusni, to jo . .
Avantime za tyhle peníze je utopie/sen
Ale i tohle je moc pěkný rodinný kočár.
Ale i tohle je moc pěkný rodinný kočár.
2.9T RWD
Chlapci, mít Avantime, tak ho neprodávám .
Jinak mě auto celkem překvapilo. Máme ho 2,5 roku a kromě zdechlýho startéru mu nebylo nic.
Věci, který popisuju ve vadách v odkazu už byly, když jsem auto kupoval a já byl jen línej je řešit (kromě brzdovýho spínače a motorku topení, ty mě rozčilovaly dost .
Čili na Renault slušnej výsledek .
Jinak mě auto celkem překvapilo. Máme ho 2,5 roku a kromě zdechlýho startéru mu nebylo nic.
Věci, který popisuju ve vadách v odkazu už byly, když jsem auto kupoval a já byl jen línej je řešit (kromě brzdovýho spínače a motorku topení, ty mě rozčilovaly dost .
Čili na Renault slušnej výsledek .
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
zase je fakt, že MPV s V6 už člověk nekoupí... ale 1.4T taky dobrý, ne?
jen člověk asi musí najít "blázna", co to bude chtít
jen člověk asi musí najít "blázna", co to bude chtít
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Úprava ceny (viz výše) a přezuto na zimní.
Pokud by to někoho zajímalo, tak celkem svižný přesun Pha-KV a zpět v plným obsazení se spoustou předjíždění = spotřeba 13,2.
Pokud by to někoho zajímalo, tak celkem svižný přesun Pha-KV a zpět v plným obsazení se spoustou předjíždění = spotřeba 13,2.
Poslední úprava ceny - 49.999 Kč. Náhradník pomalu na cestě, takže auto musí z baráku .
Více na http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... 01#p702401
Více na http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... 01#p702401
Docela mazec, 50 tis za takovej kus auta. Kdyby to mělo znak VW, tak to stojí kdoví kolik.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Hodinky nebo Rencka? U1 jsou velkým favoritem.
RWD