Imho ano, rád a často tam za jízdy láduju aji tu jedničku (s meziplynem, smaozřejmě) - nejraději v tuneloidním průjezdu něčím, se střechou důle...... och, to je symfonie pro 6 hrnků a 24 ventilů.....KDB píše: Je ta jednička vůbec použitelná ?
Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To jó, to chápu, ale kolik to jede v omezovači ?
MG - radost až na kost.
na jedničku myslím max 40 nebo 50... nejsem si jist, počkám, až mi to jarka spočítá.....
Tak soutěž o nejkratší jedničku vyhrál Pavproch - 37 km/h v 7000rpm je teda na R6 3litr už docela maso . Od dvojky je to ale hodně pěkný, musí to jet jak splašený. Ani se nedivím tomu srovnání, že to jede jak M3. Tu jsem hodil porovnání m4Zlika a 130i Spectrala (kvůli tvojí dlouhý 6 jsem musel změnit měřítko na x-ové ose - a to tam máš zadaný otáčky jen 7000 ):
A tady máte xls soubor, který ty grafíky dělá, kdyby si chtěl někdo hrát: http://leteckaposta.cz/414044577. Stačí si nahoře v druhým řádku spočítat obvod dané pneu a níže ho zapsat a pak už jen v ostatních žlutých políčkách zadat otáčky motoru a jednotlivé převody. Pak to samo překreslí pilový graf.
A tady máte xls soubor, který ty grafíky dělá, kdyby si chtěl někdo hrát: http://leteckaposta.cz/414044577. Stačí si nahoře v druhým řádku spočítat obvod dané pneu a níže ho zapsat a pak už jen v ostatních žlutých políčkách zadat otáčky motoru a jednotlivé převody. Pak to samo překreslí pilový graf.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka:
na tomhle kramu mne nejde do tech tabulek nic napsat Nepromitnes mne do toho taky, prosim te?
pneu vzadu 225/45 R17, rev.max. 8500 ot./min.
staly prevod 4,53
I. 3,17
II. 2,05
III. 1,48
IV. 1,17
V. 0,92
VI. 0,82
na tomhle kramu mne nejde do tech tabulek nic napsat Nepromitnes mne do toho taky, prosim te?
pneu vzadu 225/45 R17, rev.max. 8500 ot./min.
staly prevod 4,53
I. 3,17
II. 2,05
III. 1,48
IV. 1,17
V. 0,92
VI. 0,82
Tu to máš :
A je fakt ta pětka správně? Nelahodí to oku...
A je fakt ta pětka správně? Nelahodí to oku...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Diky Mam seriovou prevodovku a melo by to byt vazne takhle. Nikdy jsem si toho posunuti nevsiml, zajimave, co z toho jde vycist. V realu to nejde poznat.
Kuju převelice.... ty woe, na 1 enem 37? To je takovej fofr, že sem si ani nevšim....
Hm to pavprochovo je teda trochu HC ... Ani 250 mu to nejede ))
a vůbec je celej divnej, ani mu to nevadí, že to 250 nejede....