Ojete sportaky - zajimave nabidky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Odpovědět
911T
Mistr volantu

Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky

Příspěvek od 911T »

evlo píše:Jen to nekonkurence schopne mazda financovani :( .... a teda vlastne i ty dodaci lhuty typu 8 mesicu to auto trosinecku, malinecko, zabiji
Je chvalihodne ze aj v dnesnej dobe sa vyrabaju taketo auta, ale keby som tuzil po tejto koncepcii, neviem co by ma donutilo dat prednost takejto MAZDE s polomotorom pred zachovalou Z4 E85 s 3.0 R6.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Nějaké koně v autě a zvlášť v takovém být musí, taky by 1,5 nebyla moje volba.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
evlo
Řidič začátečník

Příspěvek od evlo »

911T píše:
evlo píše:Jen to nekonkurence schopne mazda financovani :( .... a teda vlastne i ty dodaci lhuty typu 8 mesicu to auto trosinecku, malinecko, zabiji
Je chvalihodne ze aj v dnesnej dobe sa vyrabaju taketo auta, ale keby som tuzil po tejto koncepcii, neviem co by ma donutilo dat prednost takejto MAZDE s polomotorom pred zachovalou Z4 E85 s 3.0 R6.
Kdyz by ta mazda sla realne vzit, tak ja bych dal rozhodne prednost mazde, nez obtloustlemu bavorskemu nudnemu vozitku.
evlo
Řidič začátečník

Příspěvek od evlo »

pavproch píše:imho autí proradost jedině keš na prkno.... financovat "hračku" mi přinde poněkud mimo .... buď chci a mám na to, nebo do (auta pro radost) prostě nendu.... ale nedělám si nárok na patent na rozum a už vůbec ne že je můj názor jediný správný.... ;)
Vidis to, ja na to na drevo mam a po zkusenostech s vlastnictvim auta si radeji zaplatim vic za to, ze nebude moje, ale ne takovy nesmysl. Nevim, treba mas jinou zkusenost, nevim, treba si z te internetove vetsiny, co jen tlaci o necem, s cim nema zkusenosti.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...že to píše zrovna evlo :)) :)) :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

M.Z. píše:Nějaké koně v autě a zvlášť v takovém být musí, taky by 1,5 nebyla moje volba.
Nesoudil bych takhle kategoricky - jednak řada dokonce testů říká, že ten slabší motor pasuje k charakteru Miaty lépe (což sice nemohu s ND potvrdit, nicméně moje zkušenost s NB říká to samé )
a druhak dokud se tím sám nesvezu....
MG - radost až na kost.
evlo
Řidič začátečník

Příspěvek od evlo »

řidičBOB píše:...že to píše zrovna evlo :)) :)) :))
Vis co, mas pravdu, prestanu se o realne zkusenosti delit, vsak se me jen smejete, ja se pak obcas smeju vam jak jste dopadli, ale co, si nezaslouzite, za svoje chovani.
Na garazi se o realne kalkulace podelil tak 1 clovek, tak jo.
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

evlo píše:
911T píše:
Kdyz by ta mazda sla realne vzit, tak ja bych dal rozhodne prednost mazde, nez obtloustlemu bavorskemu nudnemu vozitku.
To som este o E85 nepocul. :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

evlo: Tak to jo...a garáž - to je panečku sbírka erudovaných odborníků.
Co chceš rozebírat o kalkulacích? Nelíbí se mi financování od jednoho subjektu, poohlédnu se po jiném. Sice nekupuji zrovna Mazdy, ale pár desítek aut jsem již v životě nakupoval - a světe div se, nebyl to vždy ŠkoFin. Je pravdou (jak bylo vyřčeno v jednom filmu), že jediné auto, které ti nezestárne je to, které si nekoupíš.
...krom toho se přiznám, že s chápáním tvého psaného textu, mám trošku problém...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

jarka píše: Za mě rozhodně MX-5. Když jsem jí viděl na vlastní oči, tak jsem si jen řekl že je dobře že už mám doma NB, protože jinak bych měl asi veliký cukání (a to mě je design většinou dost ukradený). Ta nová je prostě krásná a navíc i pěkně jede a z polska vyjde nová na velmi dobrý peníz. Jen ta převodovka není podle mýho gusta, má hrozně dlouhou 6ku a zbytečně dlouhý stálý převod. Pokud by se tohle upravilo, tak v kombinaci s tou skvělou hmotností co má, by to byl úžasný a hodně rychlý roadster.
Zas s tema 160 hp to uz asi nema smysl honit v rychlostech co jsou na 6.

1,2,3,4 jsou super, 2 konci okolo 80 3 okolo 120 a 4 okolo 150, ani na NS nepujdes na 6.
Odpovědět