Ojete sportaky - zajimave nabidky
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Tak to klobuk dole...asi na to este nemam (gule) mne stacilo servisovanie E46ky...
Pneu za 1100€ to to je "dobra" cena teda...au
Pneu za 1100€ to to je "dobra" cena teda...au
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
MX-5 je o čisté zábavě. Musím uznat, že současná nová generace si mi líbí. Pokud bych zahodil racio, tak paráda, jdu do toho na léto. Toybaru bude výrazně blíž k univerzálnímu autu. Naživo v oranžový je to docela hezký auto (z venku).
Patřičně staré Porsche můžeš klidně servisovat u Lojzy v garážy, pokud má alespoň trochu představu, co dělá.
Patřičně staré Porsche můžeš klidně servisovat u Lojzy v garážy, pokud má alespoň trochu představu, co dělá.
To já se těším na novou 124 ...líbí se mi výrazně víc než Miata.
MG - radost až na kost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta 124řka vypadá hezky. Fiat to už potřebuje jako sůl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No ja vybirat podle videa tak v tomto z EVA bych radsi bral gt86 a to jen proto ze dokaze drzet drift ...jarka píše:To vůbec netuším, já toyobaru nezjišťoval. Každopádně bych se při rozhodování podíval na toto video :Raďas píše:I ja bych vzal radeji GT86 a dost by me zajimalo na kolik by vysel zkracenej stalej prevod? Jarka nevi? BRZ po fl bude mit vyssi vykon a kratsi prevod! To bude asi parada.
Za mě rozhodně MX-5. Když jsem jí viděl na vlastní oči, tak jsem si jen řekl že je dobře že už mám doma NB, protože jinak bych měl asi veliký cukání (a to mě je design většinou dost ukradený). Ta nová je prostě krásná a navíc i pěkně jede a z polska vyjde nová na velmi dobrý peníz. Jen ta převodovka není podle mýho gusta, má hrozně dlouhou 6ku a zbytečně dlouhý stálý převod. Pokud by se tohle upravilo, tak v kombinaci s tou skvělou hmotností co má, by to byl úžasný a hodně rychlý roadster.
Treba me se opravdu hodne libi interier mx5, gt86 nic moc.
MX5 se naklani jako citroen 2CV ))
Pekny video ma i Harris s GT86 vs 370Z vs cayman. Dobre vyjadril duvody pro porizeni podobnyho vozitka.
Proc nejakou nemas?k86 píše:To potvrzuji, co jsem se pred casem zajimal o 996 / 997 tak servisni naklady jsou na velice prijatelne urovni a nebbal bych se auto si servisovat sam. (olej, filtry, brzdy)
Pro info, pravidelny servis po 20tkm u Ferrari 458 stoji 35000 CZK
Mne se libi predek z Mazdy a zadek z FiataKDB píše:To já se těším na novou 124 ...líbí se mi výrazně víc než Miata.
Ac jsem milovnik turbomotoru, tak mi do takoveho auta vic sedi otacekchtiva atmosfera, coz v mych ocich Fiat znevyhodnuje.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
+1 .... taky si myslím, že do autí pro radost patří NA a ne větrník....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám známého, který si již do druhého BMW, koupil motor dieselův
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsme si udelal aspon test v asseto corsa , vzhledem k tomu ze se majitele skutecnych aut vyjadruji ze ty reprezentace jsou velmi autenticky tak bych asi aspis z ridicskyho hlediska bral miatu. (ve skutecnosti bych vzal GT86 protoze by s nim slo jezdit v zime, coz je nejlepsi obdobi se zadokolkou )Vrooom píše:Jo, ND je krasavice .
Sam jsem se jen tak imaginarne v hlave zamyslel zda bych chtel radsi gt86 nebo miatu - nevim.
A upřímně, u koho z Vás a jak často se otáčkoměr podívá za 5000 ot ?
A druhak, i motor s turbem se dá udělat dobře....líp, než lecjaká atmosféra - soudit budu, až se svezu.
A druhak, i motor s turbem se dá udělat dobře....líp, než lecjaká atmosféra - soudit budu, až se svezu.
MG - radost až na kost.