Ojete sportaky - zajimave nabidky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky

Příspěvek od Vrooom »

Ja bych mel strach ze servisu, na porizeni by se dalo usetrit, ale pak to zivit :-/

Neda se za 24k uz koupit nejaky ten HH - cupra?
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Ten budget 24 je fakt nereal...to bych sa uz musel odstahovat asi :D
PS: Vyjde za to fungl MX-5 ND ;))
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jo, ND je krasavice :x.

Sam jsem se jen tak imaginarne v hlave zamyslel zda bych chtel radsi gt86 nebo miatu - nevim.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Jo tak ta dilema je tazka!!! Ale asi bych skoncil v jazdenej GT86 :D
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Raďas
Autoškolák

Příspěvek od Raďas »

I ja bych vzal radeji GT86 a dost by me zajimalo na kolik by vysel zkracenej stalej prevod? Jarka nevi? BRZ po fl bude mit vyssi vykon a kratsi prevod! To bude asi parada.
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Snowman000 píše:Tak to ano Porsche (aj ked k dielom bych sa vedel dostat) je a vzdy bude na naklady mega drahe...preto som hned zavrhol variant Boxstera...
A kde je napisane ze musis so starym autom chodit do autorizaku. Tieto klise ma vzdy dostanu do kolien. Niezeby som chcel kohokolvek nahovarat, ale ked zoberiem do uvahy stratu hodnoty, tak je porsche na prevadzku zo vsetkych konkurentov jednoznacne najlacnejsie. Ale to su veci, ktore uz ludom ktori sa ako prve pytaju na spotrebu zo zasady nevysvetlujem. Mozno by nakoniec s pomocou kalkulacky zistili ze ich nova octavia TDI stala za tri roky viac. :D
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

To potvrzuji, co jsem se pred casem zajimal o 996 / 997 tak servisni naklady jsou na velice prijatelne urovni a nebbal bych se auto si servisovat sam. (olej, filtry, brzdy)

Pro info, pravidelny servis po 20tkm u Ferrari 458 stoji 35000 CZK
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Raďas píše:I ja bych vzal radeji GT86 a dost by me zajimalo na kolik by vysel zkracenej stalej prevod? Jarka nevi? BRZ po fl bude mit vyssi vykon a kratsi prevod! To bude asi parada.
To vůbec netuším, já toyobaru nezjišťoval. Každopádně bych se při rozhodování podíval na toto video :) :

Za mě rozhodně MX-5. Když jsem jí viděl na vlastní oči, tak jsem si jen řekl že je dobře že už mám doma NB, protože jinak bych měl asi veliký cukání (a to mě je design většinou dost ukradený). Ta nová je prostě krásná a navíc i pěkně jede a z polska vyjde nová na velmi dobrý peníz. Jen ta převodovka není podle mýho gusta, má hrozně dlouhou 6ku a zbytečně dlouhý stálý převod. Pokud by se tohle upravilo, tak v kombinaci s tou skvělou hmotností co má, by to byl úžasný a hodně rychlý roadster.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

911T píše:A kde je napisane ze musis so starym autom chodit do autorizaku. Tieto klise ma vzdy dostanu do kolien. Niezeby som chcel kohokolvek nahovarat, ale ked zoberiem do uvahy stratu hodnoty, tak je porsche na prevadzku zo vsetkych konkurentov jednoznacne najlacnejsie. Ale to su veci, ktore uz ludom ktori sa ako prve pytaju na spotrebu zo zasady nevysvetlujem. Mozno by nakoniec s pomocou kalkulacky zistili ze ich nova octavia TDI stala za tri roky viac. :D
Nikde nepisem ze treba chodit do autorizaku...ale viem ze uz len na mojej E46 boli niektore specificke diely, ktore z druhovyroby neboli alebo blbli a musel som tak ci tak kupit origo (senzor vacky sania) a k tomu je este x/y kadejakych for kde sa daju najst DIY navody na vsetko. To ze je Porsche na tom servisne porovnani s konkurenciou omnoho lepsie a taktiez aj trvanlivostou, to sa tiez nehadam ale aj jazdene Porsche je stale Porsche a treba mat na banany ;)

PS: Spotrebu fakt neriesim /:)

Jarka: Ten test som samozrejme videl uz viackrat...a ano hovori v prospech MX-5, ale ta je zatial len ako nova, zatial co GT86 sa da zohnat za vyrazne ine prachy...ale nam chudobnym nastastie ostala NB #:-s
Multak se vsim vsudy
...tbd...
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

987 si servisujem svojpomocne. Ceny beznych, trochu kvalitnejsich dielov stoja to iste co na hociake ine podobne auto. Mozno to vyznie smiesne, ale najvacsou polozkou na celej tej srande su asi pneumatiky. Sada stoji 1100 eur. :D
Odpovědět