Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
já to nějak moc nštudoval, ale ta koula ňa praštila do wočí
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kola, úprava motoru a asi i řadička jsou od AC Schnitzer, toho bych se nebál, to jsou profíci...Arnie J píše:to by byl ten nejmenší problém, origo stojí pár stovek ... mě by odrazovaly spíš ty kola ... a taky poladěný (nebo rozhašený?) motor
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
pisu tam o pochybnej historii, ktoru kazdy pozna
-
- Pan Řidič
Já tu historii nepoznám, ale poznám toho chlapce, co to prodává a nekoupil bych od něho ani tu samotnou řadičku.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Pan Řidič
Někdo z vás ví, v jakym smyslu je ta historie pochybná? Já už na ten inzerát narazil na sportovnivozy.cz nebo kde to bylo a myslel jsem, že to může bejt hezký svezení. Myslel jsem, že je to dotažený z Říše nebo tak, ale evidentně je to nějaká provařená ojetina.
Tak o historii ani o prodávajícím nic nevím (aby nevznikla mýlka).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Ta hlavice je součástí short shiftu, výměna nebude tak jednoduchá a možná ani technicky žádoucí.
Auto bylo dlouhou dobu na tipcars a ten co ho teď nabízí je ten stejnej co loni prodával stříbrnej sedan 330i FL MP dle inzerátu v perfektním stavu. Byl jsem si ho nakonec prohlídnout a perfektní stav to rozhodně nebyl. Byla to zfušovaná bouračka. Tenhle kousek na tom může být samozřejmě jinak, ale přistupoval bych k tomu s velkou nedůvěrou.
Auto bylo dlouhou dobu na tipcars a ten co ho teď nabízí je ten stejnej co loni prodával stříbrnej sedan 330i FL MP dle inzerátu v perfektním stavu. Byl jsem si ho nakonec prohlídnout a perfektní stav to rozhodně nebyl. Byla to zfušovaná bouračka. Tenhle kousek na tom může být samozřejmě jinak, ale přistupoval bych k tomu s velkou nedůvěrou.
RWD
-
- Pan Řidič
Hehe, tu stříbrnou 330i jsem tu často vídal, z dálky vypadala fakt hezky, ale co vím z doslechu, tak přesně, jak říkáš. Navrch huj, vespod hnuj...
Abych nebyl úplně OT, tak tady přidávam nevim jestli pro vás zajímavou nabídku, ale mně by se líbil: http://www.sportovnivozy.cz/36444-renau ... rs-praha-9 Mám slabost pro RenaultSport.
Abych nebyl úplně OT, tak tady přidávam nevim jestli pro vás zajímavou nabídku, ale mně by se líbil: http://www.sportovnivozy.cz/36444-renau ... rs-praha-9 Mám slabost pro RenaultSport.