Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Vyjimecne pridam jedno nemecke auto, protoze tohoto se vidi v cele Evrope uz jen jednotky.
Ma oblibena Z3M Coupe v opravdu libovem originalnim stavu s pouhymi 26 400 km. Jde o kousek z roku 1998, tedy jeste pred faceliftem, ktery pridal mj. zbytecnou elektroniku, tohle je jeste krasne ciste auto bez ESP apod. veci. Cena 31 500 Eur je bohuzel obvykla...
Podobne jako Beaumont nad Ghibli, i ja jsem uz byl parkrat odhodlan Z3MC koupit, lituji dnes, ze jsem to neudelal v dobe, kdy se podobne kousky daly koupit citelne levneji.
Na Z3MC se velmi dobre pozna stav diky kozenym sedackam, ktere jsou dost hajsave. Auto s kuzi v tomto stavu nemuze mit vice jak 40 tkm. No a pro tech sest klapek na lanku bych zabijel
Vice viz http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Ma oblibena Z3M Coupe v opravdu libovem originalnim stavu s pouhymi 26 400 km. Jde o kousek z roku 1998, tedy jeste pred faceliftem, ktery pridal mj. zbytecnou elektroniku, tohle je jeste krasne ciste auto bez ESP apod. veci. Cena 31 500 Eur je bohuzel obvykla...
Podobne jako Beaumont nad Ghibli, i ja jsem uz byl parkrat odhodlan Z3MC koupit, lituji dnes, ze jsem to neudelal v dobe, kdy se podobne kousky daly koupit citelne levneji.
Na Z3MC se velmi dobre pozna stav diky kozenym sedackam, ktere jsou dost hajsave. Auto s kuzi v tomto stavu nemuze mit vice jak 40 tkm. No a pro tech sest klapek na lanku bych zabijel
Vice viz http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
tak ta vypadá opravu parádně
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
A jak dobře se tam mění žárovka?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
To nemá automat?
Hlavne to ma 12l oleja a jediny vhodny pre vzduchom chladeny motor je Mobil 1 0W-40. Ten motor je v podstate chladeny olejom a ten je ochladzovany v chladici vzduchom od ventilatora.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ten olej je za studena husty a tak ma velky tlak, casom zacnu tiect hadice a casto aj chladic oleja.Smrťák píše:A proč né 10W 60?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ten 0W40 doporucujes pro jake auto, to porsche? ono to zase neni nic pro ty, co radi drti a jezdi dost akcne, ta sedesatka je zase vhodnejsi do leta a okruh.,..merlin píše:ten olej je za studena husty a tak ma velky tlak, casom zacnu tiect hadice a casto aj chladic oleja.Smrťák píše:A proč né 10W 60?
Jen na okraj, pokud si to dobře vybavuju, tak Jaguar XJS V12 měl taky přes 20 litrů chladící kapaliny a kolem 12 litrů oleje... (a pro vasca: třístupňový automat).
Ta Z3M je krásná, ale zrovna u tohoto auta bych ESP docela uvítal.
Lehce off-topic: Slyšel jsem hisorku, že do Renocaru v Brně kdysi přišel pán, rozhlédl se, zalíbil se mu Z3 roadster a tak ho hned objednal, ovšem ve verzi M. A pak z něj vylezlo, že je to dárek za maturitu a za čerstvý řidičák (!) pro jeho osmnáctiletou dceru... Ovšem nevím, jestli jen to pravda...
Ta Z3M je krásná, ale zrovna u tohoto auta bych ESP docela uvítal.
Lehce off-topic: Slyšel jsem hisorku, že do Renocaru v Brně kdysi přišel pán, rozhlédl se, zalíbil se mu Z3 roadster a tak ho hned objednal, ovšem ve verzi M. A pak z něj vylezlo, že je to dárek za maturitu a za čerstvý řidičák (!) pro jeho osmnáctiletou dceru... Ovšem nevím, jestli jen to pravda...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
toto je pravda a mam to potvrzene. Jen se to nestalo v Brne, ale v Ostrave, neslo o pana, ale pani, nebyl to Renocar, ale Lidl, neslo o Z3, ale o zlevnene vino z letaku a nebylo to za maturitu, ale na pohreb manzela.beaumont píše: