Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Jo tak ta na fotkach vypada fakt pekne... Na netu jsem snad hezci nenasel. Otazka zni, jaka je na zivo. Videl jste ji nekdo?
AWD
Když padla na 160tis. Kč, tak jsem si říkal jestli by nestálo za to do ní jít a zapomenout na 130i, protože finanční rozdíl značný. Zavrhnul jsem to, auta do budoucna nebudou, tak je potřeba koupit to nejmladší, aby dlouho vydrželo. Teď budu tři dny v Plzni, tak mám cukání jít si jí prohlídnout.
RWD
bourany, jo?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Podle kontaktu to vypadá, že to pořád nebylo dostatečně ostrý auto a pán šel do Caterhama .d1.8t píše:Pán do toho nacpal ranec za smysluplný věci.
http://www.sportovnivozy.cz/24577-bmw-z ... bratislava
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
hauuuuuuuu, to je křaasa, jako že bílou nemusim.... akorát, co je to za motor? 195kW ?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
195 kW mela Z4 3.0si, stejny motor jako u 3er, jiny vyfuk, tim +5 kW. ve 130i se to imho objevilo u poFL verze, kde uz bylo i nejake ED. tu mel Bond a zralo to jak prokopnute
EDIT: i kdyz asi kecam, nemela 130i 195 kW vzdy? to s tim FL a ED plati
EDIT: i kdyz asi kecam, nemela 130i 195 kW vzdy? to s tim FL a ED plati
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Na tu zrovna koukám a počítám... .pavproch píše:hauuuuuuuu, to je křaasa, jako že bílou nemusim.... akorát, co je to za motor? 195kW ?
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
190 kW mala po 1/2010. S faceliftom prisiel len ED a vykon zostal, preco to potom zmenili neviem. http://katalog.autoforum.cz/?vyhledat=1 ... y=0&page=1
130i měla 195kW od začátku. Před FL má N52, po FL N52N. Předpokládám, že se jedná o nepřímej a přímej vstřik. Hledat se mi to nechce.
Podle parts katalog byl FL od 3/07, tahle konkrétní je 07 takže 1:5, že se jedná o FL. Poznáte to někdo? Zatím jsem to nestudoval.
Podle parts katalog byl FL od 3/07, tahle konkrétní je 07 takže 1:5, že se jedná o FL. Poznáte to někdo? Zatím jsem to nestudoval.
RWD