Víte hovno co je dobré
Ten číselný imobilizér je nesmírně praktická věc - kolikrát už zabránil kámošům, aby mi s tím odjeli, když mi z prdele šlohli klíčky, zvláště pak na akcích. Supr pocit, když si pomaličku dojdu k autu, které se dotyčný marně snaží nahodit a výsledkem je jenom protáčející se startér a pískání té krabičky 8-)
Citroën ZX 1,9d
Re: Citroën ZX 1,9d
Rychlost zabíjí!
horsi je kdyz ti to bloknou a ty chces odjet
zase na druhou stranu, kazdej na to nadava, ze se sere a me fungoval bez ztraty kvetinky celych 5 let, co sem auto mel . .
zase na druhou stranu, kazdej na to nadava, ze se sere a me fungoval bez ztraty kvetinky celych 5 let, co sem auto mel . .
To se mi ještě nestalo (klep klep)... Kolik je tam pak vlastně prodleva, než to jde zadat znovu?
Mi to taky v pohodě funguje, od roku 2002, kdy jsme to kupovali.
Mi to taky v pohodě funguje, od roku 2002, kdy jsme to kupovali.
Rychlost zabíjí!
melo by to bejt 60 minut. Me se to teda taky jeste nekouslo, na treti pokus sem se dycky trefil
Aha, tak to snad ještě pohoda.
Jo, to mě vždycky nasere, že se nejde opravovat a když zmáčknu hned první číslo blbě, tak to musím promačkat celé a znova
Jo, to mě vždycky nasere, že se nejde opravovat a když zmáčknu hned první číslo blbě, tak to musím promačkat celé a znova
Rychlost zabíjí!
Prodáno, smůla...
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
nafta draha, na olej idealni motorizace . .
Jo to by asi zkousl, tenhle to teda neokusil, ale kámoš to leje do feldy 50:50 běžně... A druhej přišel kdesi k velkýmu množství jakýsiho benzínu druhý třídy tak to taky ředil jaksi.
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.