PRODÁNO - Renault Vel Satis 3.5 V6

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
KFL
Řidič začátečník

Re: Prodám Renault Vel Satis 3.5 V6 (2003, levně)

Příspěvek od KFL »

Vody píše:
KFL píše:Tak ja davam vsude pouze originaly, to vysvetluje ten rozdil v cenach.

Zkusenost s ATE, Zimmermanem a dalsima na nekolika autech me poucila, ze original nic neprekona.
No já zase nikdy s ATE neměl problém, na focusu ani BMW nebyl problém. A na 14 let staré auto nebudu opravdu dávat originály, ostatně nevím v čem by měly být o tolik lepší. ATE není Starline
Taky te nikdo nenuti :). Kazdej mame svoji zkusenost, ja od urcite doby davam prednost origo dilum v origo servisu. Zvlast kdyz s autem jezdi zena s prckem a potrebuje auto ve 100% technickym stavu.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Vody
Autoškolák

Příspěvek od Vody »

Otec teď kupoval na Focuse alternátor Starline, je na něj 3 roky záruka, po namontování byl pro jistotu proměřen a v pořádku. Cena 2200.....Popravdě za ty peníze po 3 letech nikoho nebude bolet koupit další.....
PS: já osobně bych ale od Starline nic nekoupil......
MB W202 C200 100KW
Vody
Autoškolák

Příspěvek od Vody »

KFL píše:
Vody píše:
KFL píše:Tak ja davam vsude pouze originaly, to vysvetluje ten rozdil v cenach.

Zkusenost s ATE, Zimmermanem a dalsima na nekolika autech me poucila, ze original nic neprekona.
No já zase nikdy s ATE neměl problém, na focusu ani BMW nebyl problém. A na 14 let staré auto nebudu opravdu dávat originály, ostatně nevím v čem by měly být o tolik lepší. ATE není Starline
Taky te nikdo nenuti :). Kazdej mame svoji zkusenost, ja od urcite doby davam prednost origo dilum v origo servisu. Zvlast kdyz s autem jezdi zena s prckem a potrebuje auto ve 100% technickym stavu.
Tak origo díly ještě chápu že někdo koupí, ale ještě jezdit do čistě origo servisu už nechápu. Právě tam jsou ty největší diletanti. Například jistá firma přešla od autorizáku k servisu Bosch (vlastněn soukromníkem) a je to nebe a dudy nejen cenově, ale i kvalitou servisu a přístupem vozový park cca 20 aut (koncern VW). Jinak čest vyjímkám.
MB W202 C200 100KW
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

Tyhle pribehy znam taky, ale asi jsem klikar, ze kazdej podobnej pokus skoncil tragedii (obrazne). Tak radsi jezdim do autorizaku, toho nej dle referenci a doufam :D.

Treba na Renault Kout z Brandysa nemuzu rict jedinyho krivyho slova. A ceny fajn.
Avant v Pze trochu horsi, ceny ale vyssi, lec ani tak nemuzu rict ani popel.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Vody
Autoškolák

Příspěvek od Vody »

No mě osobně by zajímal v Brně použitelný autorizák Škoda. Mám 3 kamarády automechaniky, když něco neví dva tak ten třetí si s tím vždy poradí a naopak. Ale samozřejmě za "lidské ceny". Je zajímavé jak lidi neřeší tisícové částky v nekvalitních autoservisech, ale například ceny IT zboží řeší tak, že jsou tam dnes marže 1-5% a z obchodu se stalo překupování za co nejméně nákladů.
MB W202 C200 100KW
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

Tak jsem vyhrabal faktury a musím teda uvést na pravou míru cenu brzd na Satise. Nějak jsem si zafixoval těch 20 tisíc a přitom je to jenom 16 :).
Destičky zadní - 1740, destičky přední - 1907, kotouče přední - 5422, kotouče zadní - 4318. Všechno bez DPH. A samozřejmě plus práce.
Vody
Autoškolák

Příspěvek od Vody »

1483kč s dph vychází v autokelly jeden kotouč značky ATE, celkem za přední tedy 2966. To je celkem dobrá cena. Originály jsou tedy pěkně drahé.
MB W202 C200 100KW
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

PRODÁNO
x2005
Letec

Re: PRODÁNO - Renault Vel Satis 3.5 V6

Příspěvek od x2005 »

A za kolik šel nakonec do světa?
KFL
Řidič začátečník

Re: PRODÁNO - Renault Vel Satis 3.5 V6

Příspěvek od KFL »

48,5

Rekl bych, ze kupujici byl spokojenej. Vlastne mi behem transakce doslo, jak je to cely smutny, ze zachovaly a funkcni auto jde za takhle malo penez. Ale co uz. Dulezity je, ze nekomu bude delat radost.
Odpovědět