Nejspis me posles k sipku, ale nabidka v UK je celkem dobra a u vikedovky by rizeni na druhe strane vadit nemuselo - me to teda pri dovolene v Cechach vadi minimalne - jen kdyz jsem moc blizko za kamionem.
http://www.autotrader.co.uk/search/used ... rt/default
K. Honda S2000
Re: K. Honda S2000
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
Re: K. Honda S2000
Stepan > Neříkám, že by to byla špatná koupě, spíše jen takové zábavné rýpnutí
Pouze v mých očích bych to za to nedal, i kdybych to měl, jelikož o pár korun levnější se dají sehnat prakticky nové, s nájezdem např do 15t km.
Naštěstí mě to netrápí...
Londoner > Díky za odkaz, neznám, omrknu. Co se týče RHD, nikdy jsem RHD neřídil, nemohu posoudit, pokud bude něco za slušnou cenu, proč ne Již několikrát jsem uvažoval, přestěhovat se do UK, sžít se s RHD a mít vše ulehčeno, výběr takovýchto "unikátů" tam je daleko větší Nemluvě o dalších snech Caterham apod
Pouze v mých očích bych to za to nedal, i kdybych to měl, jelikož o pár korun levnější se dají sehnat prakticky nové, s nájezdem např do 15t km.
Naštěstí mě to netrápí...
Londoner > Díky za odkaz, neznám, omrknu. Co se týče RHD, nikdy jsem RHD neřídil, nemohu posoudit, pokud bude něco za slušnou cenu, proč ne Již několikrát jsem uvažoval, přestěhovat se do UK, sžít se s RHD a mít vše ulehčeno, výběr takovýchto "unikátů" tam je daleko větší Nemluvě o dalších snech Caterham apod