Financování aut pro osoby v registru
Re: Financování aut pro osoby v registru
lock + ban
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
proc lock + ban... jen je dobre rici, ze mnoho bank dava leasingy bez overeni prijmu apod. upisuje se napr. smenkou apod. neni to samozrejme v brozurkach, ale nic, co by neslo taky ne. Takze i silne komplikovana osoba muze dostat leaing v bance/fin.ustavu
ak das akontaciu 50 a viac percent, nikto nic neoveruje...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Zdarec mám zkušenost s jednou fimou která mi udělala finanování i když jsem v Solusu upozorňuju že kontrolují nebankovní a bankovní registr, ale Solus NE to znamená že dluhy na telefonu nejsou problém. Šlo to rychle a všechno v pohodě.
Jo a ten inteligent který chce na webových stránkách pojistné podmínky a kalkulaci je podle toho co jsem při vyřizování zjistil úplně mimo mísu a je vidět že stím nemá žádné zkušenosti. Protože mi bylo sdělěno, že každý případ je posuzován samostatně pro kalkulaci splátek je důležitý rok výroby zvýhodňují se co nejmladší auta.
Jo a ten inteligent který chce na webových stránkách pojistné podmínky a kalkulaci je podle toho co jsem při vyřizování zjistil úplně mimo mísu a je vidět že stím nemá žádné zkušenosti. Protože mi bylo sdělěno, že každý případ je posuzován samostatně pro kalkulaci splátek je důležitý rok výroby zvýhodňují se co nejmladší auta.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to ale nic nemění na faktu, že VZOROVÁ kalkukulace tam být může.
Stejně tak se stáří auta a další věci zohledňují při koupi ojetiny, i když je kupující bez záznamu v registrech
Stejně tak se stáří auta a další věci zohledňují při koupi ojetiny, i když je kupující bez záznamu v registrech
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ovšem když oslovíš leasingovou kancelář která spolupracuje s cca 6 leasingovými společnostmi je vzorová kalkulace dle mého názoru zavádějící protože každá leasingovka má jíné navýšení.
Při vyřizování financování jsem oslovil několik lidí pracujícíh pro leasingovky a ti se vzorovou kalkulací mi řekli, že je pouze orientační právě z výše zmíněného důvodu a realita byla úplně jinde.
Při vyřizování financování jsem oslovil několik lidí pracujícíh pro leasingovky a ti se vzorovou kalkulací mi řekli, že je pouze orientační právě z výše zmíněného důvodu a realita byla úplně jinde.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a leasingová kancelář mi logicky doporučí ten leasing, ze kterého má největší provizi...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tvoje připomínka je zcela mimo dané téma, ve kterém se řeší, jestli je vůbec možnost pro lidi se záznamem v Solusu od mobilního operátora a zda solidní kancelář má na svých stránkách ukázkovou kalkulaci.
Krom toho, když chce člověk s drobným záznamem leasing, tak mu leasingová kancelář ani nemůže nabídnout pro ně nejvýhodnější kalkulaci, ale pouze takovou, která do Solusu nenahlíží. A věř, že jich moc není.
Krom toho, když chce člověk s drobným záznamem leasing, tak mu leasingová kancelář ani nemůže nabídnout pro ně nejvýhodnější kalkulaci, ale pouze takovou, která do Solusu nenahlíží. A věř, že jich moc není.
pokud někdo pozdě nebo nedejbože vůbec neplní své závazky, tak bych mu místo auta leda tak nakopal prdel a poslal do Bochova do kamenolomu, aby si napravil charakter
Niko nadžanel ko kerdža
Tohle je názor debila, který by měl přijít v nevhodnou dobu o práci a tak rok být bez ní, než najde jinou. Stupidní názory tohodle typu by ho brzy přešly