Financování aut pro osoby v registru

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Deli
Letec

Re: Financování aut pro osoby v registru

Příspěvek od Deli »

lock + ban :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

proc lock + ban... jen je dobre rici, ze mnoho bank dava leasingy bez overeni prijmu apod. upisuje se napr. smenkou apod. neni to samozrejme v brozurkach, ale nic, co by neslo taky ne. Takze i silne komplikovana osoba muze dostat leaing v bance/fin.ustavu
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

ak das akontaciu 50 a viac percent, nikto nic neoveruje...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
bobo
Spolujezdec

Příspěvek od bobo »

Zdarec mám zkušenost s jednou fimou která mi udělala finanování i když jsem v Solusu upozorňuju že kontrolují nebankovní a bankovní registr, ale Solus NE to znamená že dluhy na telefonu nejsou problém. Šlo to rychle a všechno v pohodě.

Jo a ten inteligent který chce na webových stránkách pojistné podmínky a kalkulaci je podle toho co jsem při vyřizování zjistil úplně mimo mísu a je vidět že stím nemá žádné zkušenosti. Protože mi bylo sdělěno, že každý případ je posuzován samostatně pro kalkulaci splátek je důležitý rok výroby zvýhodňují se co nejmladší auta.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to ale nic nemění na faktu, že VZOROVÁ kalkukulace tam být může.
Stejně tak se stáří auta a další věci zohledňují při koupi ojetiny, i když je kupující bez záznamu v registrech ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bobo
Spolujezdec

Příspěvek od bobo »

Ovšem když oslovíš leasingovou kancelář která spolupracuje s cca 6 leasingovými společnostmi je vzorová kalkulace dle mého názoru zavádějící protože každá leasingovka má jíné navýšení.
Při vyřizování financování jsem oslovil několik lidí pracujícíh pro leasingovky a ti se vzorovou kalkulací mi řekli, že je pouze orientační právě z výše zmíněného důvodu a realita byla úplně jinde.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

a leasingová kancelář mi logicky doporučí ten leasing, ze kterého má největší provizi... ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bobo
Spolujezdec

Příspěvek od bobo »

Tvoje připomínka je zcela mimo dané téma, ve kterém se řeší, jestli je vůbec možnost pro lidi se záznamem v Solusu od mobilního operátora a zda solidní kancelář má na svých stránkách ukázkovou kalkulaci.
Krom toho, když chce člověk s drobným záznamem leasing, tak mu leasingová kancelář ani nemůže nabídnout pro ně nejvýhodnější kalkulaci, ale pouze takovou, která do Solusu nenahlíží. A věř, že jich moc není.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

pokud někdo pozdě nebo nedejbože vůbec neplní své závazky, tak bych mu místo auta leda tak nakopal prdel a poslal do Bochova do kamenolomu, aby si napravil charakter B-)
Niko nadžanel ko kerdža
bobo
Spolujezdec

Příspěvek od bobo »

Tohle je názor debila, který by měl přijít v nevhodnou dobu o práci a tak rok být bez ní, než najde jinou. Stupidní názory tohodle typu by ho brzy přešly B-)
Odpovědět