Citroën ZX 1,9d
Re: Citroën ZX 1,9d
A nějaké fotky by nebyly? Plus popis výbavy, jest-li to nějakou má ?
Jo a je to samozřejmě drahé!
Jo a je to samozřejmě drahé!
Život je jedna velká jízda (autem:-).
El. okna a levý zrcátko co vím...není to moje, jen vím že je k prodeji v rodině...
Jen jsem chtěl mít první téma v bazaru, jednou to bude ceněný.
Jen jsem chtěl mít první téma v bazaru, jednou to bude ceněný.
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
a pravy zrcatko to nema jo? to bylo az ve vybave deluxe
Ne, obráceně, pravý je elektrický (na něj nedosáhneš ), levý je manuál...zamykání zpátečky, nová zadní náprava a tak.
Ja prodal ZX s klimou, TD skvelym motorem co chytal v -20 a peknym radiem za 7 litru loni
Zamykani spatecky Ja chtel vyhodit i ten debilni tlacitkovej imobilizer, kdyby to jednoduse slo
Zamykani spatecky Ja chtel vyhodit i ten debilni tlacitkovej imobilizer, kdyby to jednoduse slo
Jsou to držáky, tyhle auta... Ale jezdit bych v tom nechtěl...
ten imo de jednoduse vypnout, ale uz si nepamatuju, jak
Za tu cenu by byly i čtyři drahý.
Jo, musi se rozebrat vstrikovaci cerpadlo a natvrdo pripojit ventil - ale za to mi to zas nestalo, jezdila s tim vetsinou manzelka a po roce jsem kod ze 4444 zmenil na 5555 kdyz uz odchazely tlacitkaPeTr7650 píše:ten imo de jednoduse vypnout, ale uz si nepamatuju, jak
jarda: neke, 4 ctverky sem mel i ja, aspon rok, nez sel do sveta
a se ctyrma petkama sem to kupil, petka byla pekne vylestena , to snad bylo od vyroby
jinak ten imo sel vypnout jednoduse odpojenim pri zapnutym klicku, navolenym kodu a pote zkratovani nejakych kontaktu. ae uz presne nevim, jak
a se ctyrma petkama sem to kupil, petka byla pekne vylestena , to snad bylo od vyroby
jinak ten imo sel vypnout jednoduse odpojenim pri zapnutym klicku, navolenym kodu a pote zkratovani nejakych kontaktu. ae uz presne nevim, jak