K. VW Touareg 2.5 nebo 3.0

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Arkis
Letec

Re: K. VW Touareg 2.5 nebo 3.0

Příspěvek od Arkis »

Jo, tady je hodně lidí bez auta...
Obrázek

Co zkusit tyto 1, 2, 3kousky?
Jenyk
Mistr volantu

Příspěvek od Jenyk »

Auta jsem umyl včera, teď se nudím a budu si dělat, co chci. Napsal jsi blbý inzerát, tak se nečil. Aspoň ho máš pořád nahoře, měl bys nám být vděčný.

A mimochodem, auta z roku 2004 - 2006 v perfektním stavu se arogantně nepoptávají na webu, ale velmi pracně hledají. Neříkám že nejsou, ale poslední jsem koupil loni, hledal jsem ho rok po celé Evropě.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

asi tak a myslim si ze pri takmer kazdej "ojetine" to chce prejazdit kludne pol republiky, kym clovek najde to prave
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

On celý text tvého inzerátu zní, jako obsah pro výběrové řízení. Většinou se inzerují auta na prodej, pokud takové sháníš, musíš hledat sám, pochybuju,že zrovna tady narazíš na auto v takové nepopulární specifikaci.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
cajoch
Autoškolák

Příspěvek od cajoch »

jojo, auto pro manželku...od těchto dam ve vozech těchto velikostí jsou doslova vymalovány stěny ve všech podzemních garážích...já bych takovýho mastodonta nechtěl ani za trest...jo a hezkej je ten bezpečnostní argument...-)..bezpečné je SUV leda tím, že se snadněji převrátí, protože má vysoko těžiště a tím, že jeden může usínat s "blahým "pocitem když srazí chromovaným rámem pdo veliká kola malou důchodkyni která nebyla vidět přes vysokou kapotu.......
OldCar
Adept autoškoly

Příspěvek od OldCar »

Ale jdi ty brebto.
Odpovědět