Jo, tady je hodně lidí bez auta...
Co zkusit tyto 1, 2, 3kousky?
K. VW Touareg 2.5 nebo 3.0
Re: K. VW Touareg 2.5 nebo 3.0
Auta jsem umyl včera, teď se nudím a budu si dělat, co chci. Napsal jsi blbý inzerát, tak se nečil. Aspoň ho máš pořád nahoře, měl bys nám být vděčný.
A mimochodem, auta z roku 2004 - 2006 v perfektním stavu se arogantně nepoptávají na webu, ale velmi pracně hledají. Neříkám že nejsou, ale poslední jsem koupil loni, hledal jsem ho rok po celé Evropě.
A mimochodem, auta z roku 2004 - 2006 v perfektním stavu se arogantně nepoptávají na webu, ale velmi pracně hledají. Neříkám že nejsou, ale poslední jsem koupil loni, hledal jsem ho rok po celé Evropě.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
asi tak a myslim si ze pri takmer kazdej "ojetine" to chce prejazdit kludne pol republiky, kym clovek najde to prave
On celý text tvého inzerátu zní, jako obsah pro výběrové řízení. Většinou se inzerují auta na prodej, pokud takové sháníš, musíš hledat sám, pochybuju,že zrovna tady narazíš na auto v takové nepopulární specifikaci.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jojo, auto pro manželku...od těchto dam ve vozech těchto velikostí jsou doslova vymalovány stěny ve všech podzemních garážích...já bych takovýho mastodonta nechtěl ani za trest...jo a hezkej je ten bezpečnostní argument...-)..bezpečné je SUV leda tím, že se snadněji převrátí, protože má vysoko těžiště a tím, že jeden může usínat s "blahým "pocitem když srazí chromovaným rámem pdo veliká kola malou důchodkyni která nebyla vidět přes vysokou kapotu.......
Ale jdi ty brebto.