P: Honda CR-Z
P: Honda CR-Z
Po novém roce bude na prodej Honda CR-Z
Do provozu: červen 2011
Najeto 78 000 km
Výbava: SPORT (k nahlédnutí výbava + technické parametry )
Koupeno v ČR, 2. majitel (1.majitel Honda ČR), pravidelně servisováno v autorizovaném servisu Honda Kolín
Auto bylo 1. majitelem havarováno na zadní část a opraveno v autorizovaném servisu. Podle vyměněných dílů nedošlo k zásahu do nosné konstrukce)
V ceně dvě sady disků: Originální 16“ disky se zimními pneu, „bronzové“ disky Sparco s letními pneu
Na karoserii jsou drobné kosmetické šrámy z provozu, ale technicky je auto v pořádku
STK do 6/2017
Cena 260 000,-
Do provozu: červen 2011
Najeto 78 000 km
Výbava: SPORT (k nahlédnutí výbava + technické parametry )
Koupeno v ČR, 2. majitel (1.majitel Honda ČR), pravidelně servisováno v autorizovaném servisu Honda Kolín
Auto bylo 1. majitelem havarováno na zadní část a opraveno v autorizovaném servisu. Podle vyměněných dílů nedošlo k zásahu do nosné konstrukce)
V ceně dvě sady disků: Originální 16“ disky se zimními pneu, „bronzové“ disky Sparco s letními pneu
Na karoserii jsou drobné kosmetické šrámy z provozu, ale technicky je auto v pořádku
STK do 6/2017
Cena 260 000,-
Re: P: Honda CR-Z
Fotky a servisní historie: Honda-Club
Bez reakce? Ani že to nikdo nechce?
Tak abys měl radost: Drahý!
Ať se to tu trochu hýbe, mě si můžeš škrtnout
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Abys byl nahoře - koukal jsem na technickou specifikaci a mám dotaz - dá se někde do toho koupit motor?
Díky děláte mi radost
mafel: Motor do toho můžeš koupit kdekoliv. Po sklopení zadních sedaček se tam vejde i V8
mafel: Motor do toho můžeš koupit kdekoliv. Po sklopení zadních sedaček se tam vejde i V8
Miha píše:Díky děláte mi radost
Co baterky, jak jsou na tom?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw