Dobrý den.
Před nějakou dobou jsem se chystal provozovat pneuservis. Celý plán ale žalostně selhal a mně zbylo veškeré nakoupené vybavení, stroje apod. Právě se zbavuju posledních kousků za zajímavé ceny. Zejména pár set kusů závaží na alu disky a nějaké další zbytky jsem dnes dal na aukro do aukce od 1 Kč. Brzo se mi má narodit dítě a rád bych všechny zbytečnosti dostal z bytu pryč.
Pokud to někoho zajímá, více informací je přímo u akce:
http://aukro.cz/zavazi-naradi-a-spotreb ... 47320.html
Nářadí a spotřební materiál pro pneuservis
Re: Nářadí a spotřební materiál pro pneuservis
Nejsou to náhodou olověná závaží, co mají už nesmí používat?
Spíš než výprodej zamýšleného pneuservisu mi to přijde jako výprodej cizího pneuservisu, kde jsem byl chvíli sám...
Spíš než výprodej zamýšleného pneuservisu mi to přijde jako výprodej cizího pneuservisu, kde jsem byl chvíli sám...
Re: Nářadí a spotřební materiál pro pneuservis
Závaží jsou zinková.mafel píše:Nejsou to náhodou olověná závaží, co mají už nesmí používat?
Jasně. Půjdu krást do pneuservisu a seberu 30 kilo závaží a sáčky do koše...mafel píše:Spíš než výprodej zamýšleného pneuservisu mi to přijde jako výprodej cizího pneuservisu, kde jsem byl chvíli sám...
No ale vážně. Tohle se dá říct skoro o libovolném inzerátu na internetu. Jestli máte pochybnosti, tak se stavte. Ukážu vám občanku, výpis z obchodního rejstříku, faktury a výpis z účtu.