Omezení na R46
Moderátor: řidičBOB
Omezení na R46
V pondělí odpo jsem otáčel Brno a všiml jsem si, že je celý úsek R46 od začátku u Vyškova až po Prostějov v obou směrech omezen na 100. V neděli v noci, tedy spíše v pondělí nad ránem jsem si toho nevšiml, ale to jsem byl poněkud unaven. V pondělí to tam ale bylo. Neví nahodou někdo co je důvodem? Přijde mi to nesmyslné, žádná změna technického stavu se neudála, tak proč tak najednou 100?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Omezení na R46
Technický stav svodidel ... viz diskuze na ceskedalnice.cz
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 2&start=25
http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 2&start=25
aha, dekuji. tam byla ted nekdy nejaka vaznejsi nehoda?
asi to tam ted bude vyzadovat zvysenou obezretnost. zajimave je, ze znacky jsou jen ve stredovem pruhu. tedy alespon v pondeli byly. neni to spatne?
asi to tam ted bude vyzadovat zvysenou obezretnost. zajimave je, ze znacky jsou jen ve stredovem pruhu. tedy alespon v pondeli byly. neni to spatne?
Autoforum.cz
aha, zacatek unora. v tu dobu jsem byl mimo civilizaci. proto o ni nevim. dik.
fascinuje me, ze to trvalo pul roku, nez zavedli to omezeni. pokud to tedy ma byt reakce na tu nehodu, ne neco jineho.
fascinuje me, ze to trvalo pul roku, nez zavedli to omezeni. pokud to tedy ma byt reakce na tu nehodu, ne neco jineho.
Autoforum.cz
Je to tak. Svodidla jsou nízko. Pro 130
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
jeste ve ctvrtek to tam nebylo, v utery dopo uz jo. Pro jistotu tam cvakam 110 na tempomatu, je tam spousta keru, kde by se dalo merit. Kazdopadne sem tam nepotkal ani jednu svestku .
jak jsem se nekde docetl, je to pondelni akce. prestoze jsem byl v tu nedeli v noci dost utahany, bylo mi divne, ze bych si te zaplavy znacek nevsiml.
Autoforum.cz
To to nestihli opravit? To je otázka maximálně měsíce ne?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Český měsíc je jako 10 korejských měsíců
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.