Jízda na nouzové rezervě
Moderátor: řidičBOB
Jízda na nouzové rezervě
Tak mi dnes z Německa konečně dorazily gumy. Ne, že by to trvalo tak dlouho, jen jsem se nedostal k jejich objednání.
Celou dobu jsem tu jezdil na takovém tom směšném žlutém kolečku, cca 300, možná 400 km. Docela mě překvapilo, že to v podstatě nejde poznat. Jen jsem celkem striktně dodržoval tu 80, která je na předepsaná. Sranda bylo, že na Subaru fóru všichni vykřikovali, že se rozhodně nesmí dávat na zadní nápravu, že to ničí LSD. A opravdu se to autu nelíbilo. Tak jsem to dal na předek a tam to zase nesmí být podle návodu, kvůli řízení a brzdění.
Zítra to nechám nazout a konečně zas budu mít pořádné auto, ne mrzáka.
V souvislosti s ježdění na té provizorce mě tak napadlo, jestli jste s tím někdo jel nějakou opravdu velkou vzdálenost. Ta guma totiž vypadá dost fórově.
Celou dobu jsem tu jezdil na takovém tom směšném žlutém kolečku, cca 300, možná 400 km. Docela mě překvapilo, že to v podstatě nejde poznat. Jen jsem celkem striktně dodržoval tu 80, která je na předepsaná. Sranda bylo, že na Subaru fóru všichni vykřikovali, že se rozhodně nesmí dávat na zadní nápravu, že to ničí LSD. A opravdu se to autu nelíbilo. Tak jsem to dal na předek a tam to zase nesmí být podle návodu, kvůli řízení a brzdění.
Zítra to nechám nazout a konečně zas budu mít pořádné auto, ne mrzáka.
V souvislosti s ježdění na té provizorce mě tak napadlo, jestli jste s tím někdo jel nějakou opravdu velkou vzdálenost. Ta guma totiž vypadá dost fórově.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Jízda na nouzové rezervě
Pokud nemůže být dojezdové kolo na přední nápravě,tak potom už ho ani nemá cenu vozit. Nedoporučuje se ,nebo nesmí? To je rozdíl(u toho konkrétního auta) Životnost je tuším 5000km+- podle stylu jízdy. Policie návod nezná,to je spíš pro pojišťovnu při nehodě.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Český návod praví, že musí být vzadu. Anglický návod ke staršímu ročníku že zase nesmí být vepředu. Tak si vyber.
Autoforum.cz
kiwika . a ten jen renin.takže vlastně nemám. ale zítra už budou všechna auta cajk, ne
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: hele, když jsem měl se Subem v zimě drobnou nehodu - přehlédnul jsem obrubník pod sněhem, tak jsem prorazil pneu a do návodu jsem fakt nekoukal. Dal na předek "hadovku" a mrdal na to. Jezdilo to? Jezdilo
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 12 črc 21:09, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Policii bude úplně fuk kde budeš mít na Subáru dojezdovku. 5000km jsem přehnal. Je to spíš 2000-5000km. Z dovolené u moře bych tedy na dojezdovce jet nechtěl.
bob: vis jak ja se dival jen kvuli tomu LSD vzadu. autu se to vazne tezce nelibilo. prece jen ma ten zluty picinec o dost mensi prumer, nez 225/45 R17. na predku to nicemu nevadi, jen to nema rado prudseji projizdene levotocive zatacky (mam to vpravo vepredu).
Autoforum.cz
Co třeba vozit 2 dojezdovky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: já to měl taky vpravo vepředu a nic jsem nepozoroval Akorát, že to bylo v zimě a na tom hafo sněhu to trochu více klouzalo
Podle mě by to ale mělo mít celkový průměr stejný jako původní guma... U Suba jsem to nezkoumal, ale Freetrack to tak měl.
Podle mě by to ale mělo mít celkový průměr stejný jako původní guma... U Suba jsem to nezkoumal, ale Freetrack to tak měl.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 12 črc 21:15, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time