Ahoj, vopred sa ospravedlňujem za trochu blbú otázku, ale tak spolieham že sa niekto zľutujete a poradíte... ja sa autám vôbec nerozumiem, ale vo svojom obore tiež vždy rád poradím keď to odo mňa niekto potrebuje
Stala sa mi teraz taká nepríjemná vec pri parkovaní, snažil som sa kolmo zaparkovať na parkovacie miesto, ktoré bolo od chodníka, ktorý sa nachádzal za ním, vyvýšyné asi o cca 20 cm... a samozrejme som prednými kolami zbehol dole. Tak som sa pokúsil vycúvať, čo sa mi podarilo, ale ozvalo sa pri tom také mierne škrípnutie, ako keby nejaká spodná časť auta o ten kraj obrubníka škrípla. Pozrel som sa potom zospodu toho auta, a jediné čo som videl divné bolo, že tam akoby visela taká penová tenká vec... ktorá vyzerá že ide tak zvnútra popri obvode niečoho... tak som ju len tak skúsil dvihnúť a zasunúť do toho niečoho a zdá sa že tam drží. Urobil som po tom s autom pár kolečiek po okolí, neozýva sa žiaden divný zvuk, všetko ide normálne, tá penová vec sa zdá sa tam stále drží... Tak prosím o laickú diagnostiku, stalo sa niečo, treba to riešiť a ísť s tým autom do servisu? Zrovna zajtra by som s ním potreboval cestovať, tak by som potreboval vedieť či to treba ísť hneď vyriešiť, alebo sa zrejme nič nestalo.
Ďakujem pekne za odpoveď.
"Nehoda"
Moderátor: řidičBOB
Re: "Nehoda"
Teplotni izolace vejfukovyho potrubi. Dej to nekde na hever a narvi to zpatky odkud jsi to vyrval.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Aha, ďakujem za odpoveď. Ale toto je bohužiaľ mimo mojich technických schopností, ja som to len rukou zastrčil niekam, kde to dávalo zmysel a zdá sa, že to tam zostalo držať. Je nutné s tým ísť hneď do servisu, resp. je riziko že sa niečo poškodí, ak s tým autom najprv prejdem cca 100 km?
Jestli chceš mít 100% jistotu, zajeď do servisu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
riziko poškození je velmi malé, klidně bych s tím 100km odjel a pak to pro sichr nechal zkontrolovat v servise. Nejspíš tomu ale nic nebude.