Porizuju auto do rodiny v Praze a resim, jak to pojistit (idealne vc. havarijka). Je mozna tato kombinace?
1) vlastnik bude pritelkyne (bude ve velkem i malem tp a bude moci parkovat v modrych zonach)
2) ja budu provozovatel = budu platit pojistky se vsemi slevami (navic jsem ze str. kraje)
Je mozne to takto udelat? Nejak se mi nedari dohledat. Menit trvale bydliste nechci kvuli dobrym vztahum na mem financnim urade
Porizuju auto do rodiny v Praze a resim, jak to pojistit (idealne vc. havarijka). Je mozna tato kombinace?
1) vlastnik bude pritelkyne (bude ve velkem i malem tp a bude moci parkovat v modrych zonach)
2) ja budu provozovatel = budu platit pojistky se vsemi slevami (navic jsem ze str. kraje)
Je mozne to takto udelat? Nejak se mi nedari dohledat. Menit trvale bydliste nechci kvuli dobrym vztahum na mem financnim urade
Diky za rady!
To je nějaká blbost, ne? Pokud jsi provozovatel, tak jsi v malém TP napsaný ty, ne vlastník (jenom je tam dodatek, že nejsi majitel).
To by nemelo vadit. Jako vlastnik bude ve velkem TP, a to by melo uradu stacit.
Kazdopadne nebude marne kouknout na to co maji k pridelovani karet uvedeno na prislusne mestske casti.
Ja si troufam napsat, ze v podobnem rezimu kdy je vlastnikem „A“ (leasingovka) a provozovatelem + pojistnikem „B“ (firma, PFO, FO) jezdi v CR nadpolovicni vetsina aut, takze nepochybne ano.
Podle tech dotazu soudim, ze jsi jeste zadne auto na svou osobu nepojistoval…?
Ono v zasade pres leasingovku apod. maklere budes mit v zasade vzdycky lepsi cenu, nez co si naklikas primo na strankach jednotlivych pojistoven.
Eventualne je dobre naprimo oslovit pojistovnu u ktere mas treba pojisteni domacnosti, penzijko atd. s tim, ze jsi jejich dlouholety klient a chces prihodit jeste POV+HAV, tak co by ti nabidli.
Prvne si ale proklikej takove ty nejvetsi podstrelovace cen jako Slavia a Direct, at mas srovnani.