Zdravím,
pokud policie zabaví malej TP při autonehodě, kvůli poškození vozidla, s tím že ho vrátí až při doložení opravení závady STK. Tak jedinou možností je nechat auto opravit? Auto již nelze prodat v havarovaném stavu díky absenci malého TP? Ptám se jestli neexistuje nějaký způsob jiný způsob (krom rozprodání auta na díly).
Děkuji za případnou odpověď
Prodej auta a zabavení malého TP policií
Moderátor: řidičBOB
Re: Prodej auta a zabavení malého TP policií
Velky TP je dulezity. Tam se meni zaznam o majiteli(ch). A auto, ktere nejezdi nepotrebuje OTP.
Pravda vyděsí
To ano. Ale bez malého TP nelze provést přepis, na registru vozidel.
Holt máme mamlasy zákonodárce. Stejně tak mě vytáčí když při přepisu musí vozidlo na evidenční STK, přestože to vozidlo má za sebou již několik řádných technických kontrol při kterých se jeho totožnost pokaždé ověřovala. Který kterén tuhle kravinu vymyslel ?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...bez OTP přepis neprovedou.
Evidenčka je jenom forma daně. Měl jsem 3 dny staré auto a nechával vozidlo přepisovat na jiného provozovatele. A světe div se, musel jsem na evidenčku!
Evidenčka je jenom forma daně. Měl jsem 3 dny staré auto a nechával vozidlo přepisovat na jiného provozovatele. A světe div se, musel jsem na evidenčku!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Možná se ti naši pakoni przewalsti inspirovali na Slovensku. Tam musí při převodu auto taky na evidenčku, ale dělá to policajt buď na detašovaném pracovišti na stanici TK nebo v malých prdelích přímo před žandárskou stanicí.
Tak to sorry, vetsi dementi nez jsem cekal
Pravda vyděsí