cesta do Plzne z BA
Moderátor: řidičBOB
cesta do Plzne z BA
zdravim chystam sa do Plzne autom z BA v tieto dni.
Odporucate mi ist cez cesku D1 (s ohladom na prace na ceste a jej povestnu "kvalitu") alebo radsej Rakuskom (cez Horn, v CZ Halamky a C.Budejovice)?
diky
Odporucate mi ist cez cesku D1 (s ohladom na prace na ceste a jej povestnu "kvalitu") alebo radsej Rakuskom (cez Horn, v CZ Halamky a C.Budejovice)?
diky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: cesta do Plzne z BA
Hele, D1 je někdy průjezdná úplně na pohodu, jindy ne. To nelze nějak obecně předpovědět. Cesta z Budějek nahoru k D1 nebo na Písek, rovnou do Plzně, není taky žádná výhra.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jel sem kdysik (služebně, s kolegou) ze Senice do PZ, jak mám ve zvyku kotěhůlkama....
Břeclav, Mikulov, Znojmo, jemnice, Dačice, JHradec, Bechyně, Týn, Písek, Blatná, Sp. Poříčí, PZ a .... bylo to řidičsky krásné, vděčné a trvalo to jen asi 5 hodin....
kolega se mnou od té doby nechce jezdit....
Břeclav, Mikulov, Znojmo, jemnice, Dačice, JHradec, Bechyně, Týn, Písek, Blatná, Sp. Poříčí, PZ a .... bylo to řidičsky krásné, vděčné a trvalo to jen asi 5 hodin....
kolega se mnou od té doby nechce jezdit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bude zalezat asi od casu vyjazdu...ja rovnaku trasu isiel pred mesiacom a do Jihlavy pred cca 2 tyzdnami a ani raz som nestal v nejakej kolone, alebo vyrazne pocitoval zdrzanie...z BA do JI som bol urcite do 2 hodiek.
Zvazoval som aj spodnu trasu do JI, ale to len v pripade ze bych siel na MX-5 a od domorodcov som sa nakoniec dozvedel ze smer od Znojma je to uplne rozkopane a plne semaforov...
Zvazoval som aj spodnu trasu do JI, ale to len v pripade ze bych siel na MX-5 a od domorodcov som sa nakoniec dozvedel ze smer od Znojma je to uplne rozkopane a plne semaforov...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Za příznivých okolností je BA - Pha cca 3 hodinky a do Plzně dalších, dejme tomu, 40 minut. Spodem to bude v jakémkoliv provozu nejméně 5h.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pan TomTom si myslí to samé. I přes 18 minut zdržení na české D1, je tradiční cesta zásadně rychlejší.
Z Brna do Plzně resp. zpět jezdím vždy D1 a D5, resp. opačně, i s uzavírkami to je nejrychlejší. Výjimkou byl minulý týden, kdy mně Waze poslal u Plzně na okresky směr Příbram, což bylo, jak jsem záhy zjistil z rádia, kvůli bagru, který nějaký vtipálek nenacpal pod most na D5 a okolo už byly slušné kolony.
Čímž se dostávám k pointě - použij nějakou navigaci s live dopravními informacemi, jako Waze, Google Mapy a pod.
Čímž se dostávám k pointě - použij nějakou navigaci s live dopravními informacemi, jako Waze, Google Mapy a pod.
Kotěhůlkama jedině na motorce, ale to se člověk uřadí až mu bude z toho zle.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
dakujem za rady, tam aj spat som isiel tradicnou cestou cez dialnice, D1 atd.
nejake obmedzenia boli kvoli pracam na ceste, ale inak sa dalo.
nejake obmedzenia boli kvoli pracam na ceste, ale inak sa dalo.