Ahoj, včera jsem se byl v Praze v klubu Retro pobavit a jel jsem tam autem, nemohl jsem nikde najít místo na parkování, až jsem jedno našel, které ovšem nebylo vidno označeno, možná někde vzadu značkou, ale zřejmě jsem si ji nevšiml. Když jsem přišel okolo 5. hodiny ranní, zjistil jsem, že mám za stěračem bloček, pokuta ve znění: podle paragrafu 125c ost. 1 písm. K, v ulici Moravská, Praha 2, porušení DZ IP 12 (bez parkovací karty).
Moje otázka zní jaká je tedy pokuta a jestli se to dá nějak ukecat na minimum, jelikož jsem studentem, tak by např. pokuta 2000,- mne zrujnovala. Díky
Modrá zóna - Praha 2
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modrá zóna - Praha 2
Přijde ti domů výzva k zaplacení určené částky...tuším za to dávají 600 nebo 800. Zaplatíš a o nic se nestaráš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ach jo. Díky za odpověď aleřidičBOB píše:Přijde ti domů výzva k zaplacení určené částky...tuším za to dávají 600 nebo 800. Zaplatíš a o nic se nestaráš.
Oni si tedy zjistí sami adresu? Nemusím tam volat?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přijde to na provozovatele vozidla.
Ještě je možnost zajít do Opletalky s tím lístkem a u okénka se chtít domluvit se službu konajícím strážníkem. Když je člověk pokorný a strážník není kokot, tak to dávaj za 200,-.
Ještě je možnost zajít do Opletalky s tím lístkem a u okénka se chtít domluvit se službu konajícím strážníkem. Když je člověk pokorný a strážník není kokot, tak to dávaj za 200,-.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak esi to byla MP, tak je tam výzva aby se do 5ti dnů dostavil někam na služebnu a pak se to řeší spíš v Korunní. Osobně to lze stlačit na petikilo někdy i níž (blond kozy) anebo i na 0 s vynasránim minimálně tří strážníků
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To bejvávalo. Dneska posílají výzvu k úhradě určené částky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time