mel bych jednu otazku, zda to nekdo nevi. To, ze je rozdilna doba po poziti alkoholu mezi tim, co dokaze odhalit prenosny detektor a jak dlouho jde hladinu zjistit v krvi neni nic noveho, ale zajimalo by mne, jaky je tam zhruba rozdil. Vzdy najdu jen vypocty pro to, jak dlouho je hladina v krvi, ale nikde nemuzu najit info o tom, jak dlouho je to zjistitelne dechem.
Nevite alespon orientacne? Napr. pivo hodinu a pul krvi a hodinu dechem?
Alkohol za volantem
Moderátor: řidičBOB
Re: Alkohol za volantem
Viem len ze ked si na protialkoholickom lieceni, tak pri kompletnom rozbore krvi dokazu zistit alkohol aj po 2-3.tyzdnoch od poslednej konzumacie. Ale tuto informaciu si asi nepotreboval vediet...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
to ze jsi pil dokazi zjistit z testu pomerne dlouho, je to v radech mesicu, ale to neni to co hledam.
Pro mě to tedy novinka je, já měl za to, že po takové době lze zjistit jen přitomnost THC. A také, že přítomnost alkoholu v krvi je jen do vystřízlivění.goes píše:to ze jsi pil dokazi zjistit z testu pomerne dlouho, je to v radech mesicu, ale to neni to co hledam.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Mereni foukanim je IMHO velmi nepresne a orientacni, nema to valny vztah k obsahu alkoholu v krvi, zalezi na parametrech plic, krve a dalsich organu mereneho cloveka. Ale jako detekce to asi poslouzi, po mereni kazdopadne na krev, pokud teda nejsem na plech a nestoupne to z pul promile na 2 pri odberu Staci treba foukat po poziti par ml alkoholu a da to klidne promile, protoze je lih v hube. V krvi nic.
- Fasther
- Řidič začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ovšem opak (v krví hodně v dechu nic) asi tak snadno nedosáhneš
Řidič je nejnebezpečnější částí vozu.
použil som všetky možné vyhladavacie, porovnavacie portaly.... Slavie ponúka 7900 . Avšak, ked to napišem na otca, ktorý je narodený 1961, tak už mi vyhodí cenu 4700... to mi pride ako riadna dyskriminacia na zaklade veku...