Kam prodat "zachovalý" kousek
Moderátor: řidičBOB
Kam prodat "zachovalý" kousek
zdravím. moje sestra bude prodávat corsu, která má najeto za 15 let 45 000. prosím o radu, kde nejlíp takové auto prodat, bazar? děkuji
Re: Kam prodat "zachovalý" kousek
Tak do bazoše můžeš nakonec zajít vždycky.......takže můžeš zkusit ponejprv třebas soukromej inzerát.....ale moc bych si od toho nesliboval (že z toho bude bůhvíjakej ranec). Najetý kilometry nejsou všechno a 15let stará Corsa je prostě 15let stará Corsa. Taky si ji můžeš ještě dalších 10 let nechat a pak ji rovnou jako youngtimera dát na véčka
Niko nadžanel ko kerdža
No to vím, ale auto bylo v garáži, servisované a nemá stočené km, jak jjí v každém bazaru tvrdí. Nevyděláme, ale není úplně na odpis, tak bychom chtěly dostat co nejvíc a rychle.
takhle jsme prodávali auto po tchánovi, podobná situace, byl na to spěch, takže bazar byl jasná volba. Měli řeči, tak jsme jim k tomu nechali udělat cebii a dali výpisy z stk a byl klid, auto se prodalo v podstatě hnedraduška píše:No to vím, ale auto bylo v garáži, servisované a nemá stočené km, jak jjí v každém bazaru tvrdí. Nevyděláme, ale není úplně na odpis, tak bychom chtěly dostat co nejvíc a rychle.
prodával jsem na inzerát 13 let starou astru za 15000 na soukromý inzerát ... sice měla natočeno mnohem víc, ale byla bezproblémová ... neustále mi volali týpci, co mi nabízeli 5000 a že s tím odjedou ihned, různé bazary atd., nespolehlivý lidi co si domluvili schůzku a pak nic .... prodal jsem nakonec po měsíci za 9000. Takže na inzerát to taky jde, ale je s tím víc práce....
Mně se v podobném případě osvědčily české klubové fóra značky. Ozývali se pouze rozumní lidi se seriózním zájmem.
Předtím jsem to zkoušel přes anonci a to byla tragikomedie.
Předtím jsem to zkoušel přes anonci a to byla tragikomedie.
Děkuji za rady, nakonec se jí podařilo auto prodat do bazaru. když přidala doklady z STK a ttu cebii, tak to vzali bez řečí, i když se nad těmi kilometry podivovali. alespoň nám odpadly starosti s nějakými reklamacemi, které by mohly přijít od soukromníka.