S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
já dnes takhle
málem jsem taky motal vánočku Re: S větrem ve vlasech....
Ukaž video, ať se taky poučímejarka píše:To já to dneska málem hodil do lesa . Mokrej výjezd ze zatáčky a přitom celou dobu sucho. Na druhý kontra ani nevím jak jsem to srovnal, ale trenky to málem odnesly...
x2005: kameru nevozím pořád takže bohužel nic nebude , ale byla to s prdele klika. Normálně už jsem jen koukal kam to pošlu ze škarpy, abych něco netrefil. Dneska ráno jsem to byl obhlídnout, ale už bylo mokro všude, takže konzistentní podmínky a žádný překvapení jen velká paráda. Několikrát zdvižený pochvalný prst a jednou né úplně pochvala od pána ve felicii (byl jsem ve svým pruhu rychlost furt dle limitu, jen byl holt trochu překvapený z toho vysmátýho idiota v protisměru).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak, už spí pod plachtou s plným břuchem a přetlakem ve střevech.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je hrozně slizko - já jel jenom do Olympie v Brně a po vyjetí z D2 (směrem od Brna) jsem to na konci zatáčky vzal trochu neplánovaně bokem
EL_XEL: přesně, mám taky strašný problém to auto aspoň na chvíli udržet rovně . Posledních 220km jsem nikde nejezdil rychle, ale stejně si v průměru sosla 15,6l na sto.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Zákon schválnosti. Funguje to!
Od jara sme celé léto měli místo naší ulice tankodrom.... minulý pátek sem definitivně m4Zlika uložil k zimnímu spánku do garáže a ... neska nám tu ulici vzorně vyasfaltovali.... mně yebne....
Od jara sme celé léto měli místo naší ulice tankodrom.... minulý pátek sem definitivně m4Zlika uložil k zimnímu spánku do garáže a ... neska nám tu ulici vzorně vyasfaltovali.... mně yebne....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No tak ho odzimuješ, ještě se nějaký slušný víkend snad najde.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Btw jak vypadá uložení cabria k zimnímu spánku? Co to obnáší? Mechanik mi říkal, že je dobré jednou za měsíc nechat proběhnout motor a zkontrolovat a případně dobít baterii. Jinak nic.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.