Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

mmira píše:pochopil bych, kdyby ho staveli, on pritom nektereho z nich sundal, strilel na ne atd. pak je ostry pristup jasny. ovsem predvedeny manevr by byl na hranici pri stihani auta, u motorky nemel co delat. stacilo malo, aby ten kluk zustal mezi motorkou a sloupem a PaChove by z nej udelali kasi. stalo by to za "chyceneho" pyrata?
O tom žádná - v tom já souhlasím, že zákrok nebyl přiměřený. Já jenom říkám, že si za to může sám kluk, že nasral nějakého přemotivovaného blbečka s odznakem. A taky doufám, že mu za to ten odznak seberou.
BTW: zde se ale nejedná o útok a obranu. Zde se jedná o neuposlechnutí výzvy. A ten policajt v tu chvíli netuší, zda je to proto, že řidič je osoba v pátrání nebo má u sebe drogy, nelegální zbraň, atd. Rozhodl se neuposlechnout výzvy a policajtu v tu chvíli akorát dovozuje, že k tomu má asi pádný důvod. Že dnes ujíždějí blbci kvůli propadlé technické nebo že nemají příslušnou skupinu oprávnění - to je bohužel jejich blbost, kdy z banálního přestupku skočí rovnou do jiného levelu, který pro ně může skončit nehodou/smrtí. Úkolem policisty je zastavit takového pachatele a je na něm, jaký způsob zvolí - zde evidentně zvolil špatně.
mmch, kdo z nas ve veku toho kluka nejezdil na masine, na kterou nemel papiry, at hodi kamenem. a kdo z nas by se v tom veku jen tak nechal zastavit, primarni reakci vzdy bylo co nejrychleji zmizet z mista. sam jsem policajtovi ujizdel i na kole.
Já mohu kamenem klidně hodit - motorky mne nikdy nebraly...takže zde mám svědomí zcela čisté.
V autě jsem bez ŘP (coby 17ti letý) jezdil a stavěli mě asi 2x - zastavil jsem vždy. Je to o tom, co má člověk v hlavě a zda si i v tomto věku umí dovodit následky svého počínání. Já se rozhodl nést si následky v mezích zákona a ne se případně válet v CPZ nebo v horším na pitevně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

plha sa taky hlásí a hází kameněm.... ač má papíry na (malou) motorku už dýl než 1/4 století, tak na tom seděl v životě raz, ujel asi 1km a málem sa posrááál strachy....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
drgi
Autoškolák

Příspěvek od drgi »

'miatka' : Mazda MX-5 Sportive Roadster, 2001 (NBFL), 1.8, 98 000 km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

škoda že nemám v autě kameru: ve zúžení na D1 přede mnou dvě auta vedle sebe, odbočka doprava na jihlavu a auto v pravém se pomalu sune do odbočky směr jihlava ( byl tak středem auta na čáře) a na poslední chvílí myška zpátky do průběžného směr brno, jenže v tu chvíli tam byl částečně najeté ten co jel v levém. z měho pohledu nebylo jasné jestli se střetli, ale furt po sobě blbě čuměli a jak skončilo zúžení tak oba zastavovali a viděl jsem jak měli dodřené boky :D
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

před chvílí sem přijížděl v tym dešti do LB, v Turnově mi to při průjezdu teho zakruticha, jaxa lomí R10 na LB, docela pěkně šklihlo (sem málem prdelí ustříh trojku drát) a o kus dál potvrzení, že to fakt klouže - tři hasičské diskotéky, srolovaná svodidla, vrak, který byl původně e46, a z něj tam něco/někoho dolovali.... 8-x

sem do LB dojel jak pipinka.... :ymblushing:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

voda je sfiňa...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

http://youtu.be/7fBTrH0GfS8

Co to? Stary gumy? Silnice vypada bez namrazy/mokra..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jo, fyziku nevochčije... Podle mě trošku mokro bylo + hmotnost + ta brzda v zatáččce, která byla úplně špatně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

hlavne debil za volantem
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět