Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Až na drobnosti je to od tebe snad první smysluplnej text co vidim.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Kurva, jak si to uhod?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
btw. v pátek jsem viděl stříbrnou fobii II s ramerem vyrážet odtud někoho kostit... tam většina lidí jezdí rychle, ale často se tam měří.
A nevíte někdo, jak to je s měřením rychlosti v Klimkovickém tunelu? Slyšel jsem, že se tam rychlost neměří vůbec a ty kamery na stropě jsou jen makety...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
prece jenom rozdily tam jsouBond007 píše: tak mi to nejak nesedi... pritom oba hlavni akteri jsou si celkem podobni
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zadny makety tam nejsou, jsou tam jen bezpecnostni kamery a sledovani provozu. Usekovka tam ale neni rozhodnebloody cardinal píše:
btw. v pátek jsem viděl stříbrnou fobii II s ramerem vyrážet odtud někoho kostit... tam většina lidí jezdí rychle, ale často se tam měří.
A nevíte někdo, jak to je s měřením rychlosti v Klimkovickém tunelu? Slyšel jsem, že se tam rychlost neměří vůbec a ty kamery na stropě jsou jen makety...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle info by měly být od zítřka nasazeny do aktivní služby Passaty B7 a zároveň by měla být rovnou DBA na dodržování nejvyšší dovolené rychlosti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Měli to ošéfovaný i na Nově ve zprávách. Leošek, piráti i trocha toho bububu - rychlost zabíjí, všechno obsaženo.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za jak dlouho asitak si na sebe vydělají?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S Ramerama to budou řádově měsíce....
akorát mám obavu, že pirát s tím autem na videu asi 260 nejel, bo to auto tolik ani z kopce nepojede.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/d ... video.html
akorát mám obavu, že pirát s tím autem na videu asi 260 nejel, bo to auto tolik ani z kopce nepojede.
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/d ... video.html
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 01 dub 21:24, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time