Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

hele, jezdím různě po Evropě nebo dokonce i USA. Vždy mi stačila navigace a vše jsem našel. Zkoušky z místopisu jsou přežitek. Taxametr v rámci možností aplikací, drahý nesmysl, který se dá vojebat.
Nic z toho nesouvisí s tím, jak ti lidi jezdí. Já se dlouhodobě pohybuji kolem P6 a tedy řeknu ti, že letištní taxikáři (dřív Belinda, pak Visa a dnes nevím co) - to byla za volantem taková banda čuráků... Každý druhý cikán nebo bývalý vekslák. Inu, majitel AAA Taxi, taky nebyl PhDr. ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Truck Daškam píše: dnes, 19:28 Boltem jsem jel sice párkrát, ale čecha jsem tam nepotkal nikdy (čímž neříkám že tam nejsou)
Což btw, při těch cenách za který to v Praze jezdí, ani tak nechápu. A to jsem daných služeb využíval vždycky snad v tom nejdražším intervalu. Vožralej z centra na periferii, pá/so v noci. Že by sehnal zpátečku asi nehrozí a přijde mi, že to nemůže vyjít, kdyby tam ten šofér seděl zadarmo a DPH se neodvádělo. Přitom ty auta nebyly žádný plečky, O3 / Avensis (...), minimálně vizuálně ve velmi dobrým stavu.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

řidičBOB: Tak přežitek... V mojí práci taky nejde jezdit jen podle navigace, prostě nejde.

A já teda dost často taxika využíval stylem "tady jsem, tady mě naberte" a pak jsem mu jen sdělil ulici, případně jsem mu řekl známej bod a pak jsem si ho dovedl.
I třeba z důvodu že vůbec nevím, kde ten cíl je - což třeba Průmyslová byl ideální příklad, protože číslo orientační je úplně jinde, než já chci.
A když mu řeknu "před molkou doleva", tak by jako měl vědět a tak primitivní trasu zvládnout a ne to tři minuty hledat v navigaci a vyzvídat po mě barvy domů, co jsou okolo :-D
Což btw, při těch cenách za který to v Praze jezdí, ani tak nechápu.
Jede se stylem levno a hodně... Říkám tomu "Ono taktika"
Chápeš to?
Odpovědět