Žádný...je to samodomoPawlik píše:Více by mě zajímalo, který "píp" povolil oranžový maják náklaďákům na zadním nárazníku (nejčastěji na návěsu), přesně ve výši očí řidiče osobáku.
Mlhovkáři
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlhovkáři
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jednou me to tak sralo v kolone, ze sem vylez a vypojil mu to z ty zasuvky. a po piči
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ve Zlíně se mi jezdilo vždycky příjemně, pár let jsem tam žil. Tam je akorát na některých místech trochu divočejší parkování, jednak proto, že tam policajti nemají odtahové parkoviště a snad ani botičky, protože jsem žádnou nikdy neviděl, a jednak proto, že tam prostě není dost místa, hlavně na severních svazích.Pawlik píše:To je změnou značek. Dřív jsem věděl, že nejhorší řidiči v galaxii mají značku SY, a na paty jim šlapou ti s KI, ZL (dříve GT), BK... Dneska se to schovalo za nic neříkající E,T,Z,B...
Budiž pochváleno Polsko s jejich systémem, kde víte, odkud to auto je (tedy až na výjimky W je u nich stejně nebezpečné, jako u nás A a můžete na něj narazit kdekoli, protože je většinou firemní).
Ale s KI souhlasím, mám s nima zkušenosti
Poláci mají lepší značky než my nejen co se týče označení konkrétního města. Nacpou tam 8 znaků a může to vypadat takto: KR 55694 nebo klidně i takto: KRA 664EH, takže mají více kombinací. Pravda, taky jich je trojnásobek, co nás.
Imho ale máme my jako republika nejnudnější značky v Evropě, co se týče designu, fontu a možných kombinací čísel a písmen.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
viditelnost 200 metrů na dálnici a jedeš bez mlhovek?charger píše:dálniční mlhovkáři....viditelnost na 200 metrů a 80% lidí má zapnuté mlhovky...na zabití, neskutečně to tahá oči, zejména po 300 km na cestě...
to seš pěknej kokot, kvůli takovým debilům jezdím na dálnici v mlze pouze v levým pruhu
Otázka zní, jestli zpředu nebo zezadu. Pokud se bojím, že mě někdo zezadu neuvidí, zapínám zadní mlhovku (např. hustý déšť, nebo vůbec déšť na dálnici). Pokud zepředu a mám zapnout přední mlhovky...
Tak sorry, to je jiný režim
Vysoká rychlost nezabíjí.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.
Zabíjí zbytečná rychlostní omezení.
Protože řidiči - vystresovaní možným postihem - začnou dělat chyby. Místo aby koukali kam jedou, hledají policajty v křoví.
Auto je zbraň jako každá jiná. Pistole taky nevystřelí sama od sebe.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
dnes k večeru jsem po třech dnech potkal týpka (nebo týpku), co nevěděl, že když není mlha, nepotřebuje zapínat mlhovky... tři kilometry jsem na ňho blikal, nic... až pak se mi ho povedlo předjet
a mlha fakt nebyla ani náznakem, nechápu. Šlo o nejnovější Mégane kombi, takže žádný děda ve stopětce. Ku prospěchu ale budiž alespoň fakt, že ten nový Mégane má vzadu dvě mlhovky místo jedné.
a mlha fakt nebyla ani náznakem, nechápu. Šlo o nejnovější Mégane kombi, takže žádný děda ve stopětce. Ku prospěchu ale budiž alespoň fakt, že ten nový Mégane má vzadu dvě mlhovky místo jedné.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Fakt miluju ty co si zapinaj mlhovky v desti na dalnici, spadne par kapek a traaadaaaa, pustime vsechno co na aute mame, aby jsme mohli porad drzet tech 150kmh....Pawlik píše:Otázka zní, jestli zpředu nebo zezadu. Pokud se bojím, že mě někdo zezadu neuvidí, zapínám zadní mlhovku (např. hustý déšť, nebo vůbec déšť na dálnici). Pokud zepředu a mám zapnout přední mlhovky...
Ja to nechapu, tak bud je takova mlha, ze nevidim a pak jedu 60 a mam zapnutou mlhovku. Ale jakej je duvod k zapnuti ve 130ti, tomu fakt nerozumim....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
mozna duvod zajit si k ocnimumafel píše:viditelnost 200 metrů na dálnici a jedeš bez mlhovek?charger píše:dálniční mlhovkáři....viditelnost na 200 metrů a 80% lidí má zapnuté mlhovky...na zabití, neskutečně to tahá oči, zejména po 300 km na cestě...
to seš pěknej kokot, kvůli takovým debilům jezdím na dálnici v mlze pouze v levým pruhu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW