Lacina vs. další případy
Moderátor: řidičBOB
Re: Lacina vs. další případy
Je to hrůza
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
vy tu resite veci a pritom se davno vi (viz prislusne studie), ze velky vliv na rozhodovani soudce je jak daleko ma po/do jidla.
takze az tu kazdeho z nas budou pripadne jednou soudit, zasadne hned po obede. Nejake pojmy jako spravedlnost apod tu nemaji prilis co delat. D-Fens to myslim konkretne s Lacinou rozebral velmi dobre.
takze az tu kazdeho z nas budou pripadne jednou soudit, zasadne hned po obede. Nejake pojmy jako spravedlnost apod tu nemaji prilis co delat. D-Fens to myslim konkretne s Lacinou rozebral velmi dobre.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vaclav: no, oběd hraje jistě taky velkou roli, ale otázkou je, jak moc se den před vožere... Obecně jinak platí, že tyhle případy se nerozhodují v soudní síni.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Lacina byl lacině prodán antipirátsky smýšlejícím expertům.
Slow and serious
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ani to "dovolání" Lacinovi nevyšlo, i Nejvyšší soud potvrdil rozsudek. To se mu to pojištění právní ochrany u DASky moc nevyplatilo. Měl si vzít pořádného advokáta a ne takové amatéry.
http://zpravy.idnes.cz/pirat-z-d1-lacin ... _krimi_zep
http://zpravy.idnes.cz/pirat-z-d1-lacin ... _krimi_zep
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tam nebyl zcela problém v advokátech. Chudák Lacina. Doufal jsem, že jakmile mediální humbuk vyšumí, dostane přinejhorším pokutu, roční podmínku a dvouletý zákaz řízení, protože objektivně vzato, jediné, čeho se dopustil, bylo způsobení dopravní nehody bez vážného zranění. Od nehody neujel, zavolal raněným pomoc, což jsou polehčující okolnosti. http://bloodycardinal.bloguje.cz/910900 ... o-obet.php
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že tomu nerozumíš. Kdyby způsobil jen neúmyslnou dopravní nehodu bez zranění za kterou by si zasloužil roční podmínku jak tvrdíš, tak by mu ani žádná podmínka nehrozila, není to totiž žádný trestný čin, kapišto? Jenže on to způsobil úmyslně a to už je jiný level. Tu podmínku mohl ale klidně dostat, kdyby měl lepší advokáty, kteří by mu poradili, aby se přiznal, protože to je právě jedna z nejvíce polehčujících okolností. Jenže amatéři z DASky mu radili akorát to, aby odepřel vypovídat. Ke svému zločinu se nepřiznal a jeho lítost proto nemohla být brána jako upřímná, a upřímná lítost by byla další polehčující okolností. Právě proto, že tam nebyly tyhle dvě polehčující okolnosti, to dostal natvrdo na 5 let do lochu.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... 5-let.html
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... 5-let.html
"Ze strany obviněného nešlo jen o neopatrnost či nedostatek ohleduplnosti, a dokonce ani o nějakou riskantní či hazardní jízdu, ale o akt vyložené agrese," stojí v rozhodnutí senátu Nejvyššího soudu.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Blesk nevidím jako důvěryhodné médium. Ostatně iDnes taky ne, ale je to lepší než Blesk.
Já ale prostě nevěřím, že se jednalo o úmysl. Přečti si můj článek, podívej se na odkazy v něm, uvidíš, jak je poškozený ten Superb. Kdyby se jednalo o úmysl, poškození by imho bylo jinde a jiné. Tu podmínku jsem víceméně střelil, neber to jako závazný údaj.
Každopádně jediný, kdo ví, jestli se jednalo o úmysl nebo ne, je Lacina.
Já ale prostě nevěřím, že se jednalo o úmysl. Přečti si můj článek, podívej se na odkazy v něm, uvidíš, jak je poškozený ten Superb. Kdyby se jednalo o úmysl, poškození by imho bylo jinde a jiné. Tu podmínku jsem víceméně střelil, neber to jako závazný údaj.
Každopádně jediný, kdo ví, jestli se jednalo o úmysl nebo ne, je Lacina.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
V tom se bohuzel mylis. Vsichni soudci ho maji za prokazany.bloody cardinal píše:Každopádně jediný, kdo ví, jestli se jednalo o úmysl nebo ne, je Lacina.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou