Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Jinak na doprovodu vůbec nic není - drtivá většina řidičů ví, o co jde. Ti, co neví, se chovají takto normálně - ale s tím se nedá nic dělat.
Dělat z toho vědu, že budeš doprovázet nějaké vemeno, je halucinace...
Dělat z toho vědu, že budeš doprovázet nějaké vemeno, je halucinace...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidiči ve zúžení byli na facku
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to jo...tomu volvistovi i něco gestikuloval.
Pak mi říkal, že teď si jdou k tomu sednout, vyndat záznamy z kamery a obeslat ty hovada...
Je tady krásně vidět, že ti, co jedou svou, tak těm je úplně u prdele houkačka, doprovod, cokoliv. Ti mají svůj svět.
Pak mi říkal, že teď si jdou k tomu sednout, vyndat záznamy z kamery a obeslat ty hovada...
Je tady krásně vidět, že ti, co jedou svou, tak těm je úplně u prdele houkačka, doprovod, cokoliv. Ti mají svůj svět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tam se nevejdu
Vejdete, projela tady dodávka a ani nepřibrzdila
Krokem to projede
Druhá to radši vzdá, a radši to rovnou vycouvá - couvá těch pár metrů tři dny a v křižovatce kde se otočím já, se ona otáčí na dvakrát
Hadice přes silnici, jsou tam přejezdové můstky a kužely vyznačený, kudy má jet.
Zastaví. Kouká.
Musí k ní někdo dojít a vysvětlil jí, že musí přes ty můstky
Pochopitelně že na nich prohrábne a celý to posune
Dnešní cesta byla v klidu - jen tři experti, kteří si o mě málem urazili zrcátko, páč se svým vehiklem musí jet půl metru od kraje. To jde
Jojo, chci aby tyhle trotly někdo někam doprovázel
Vejdete, projela tady dodávka a ani nepřibrzdila
Krokem to projede
Druhá to radši vzdá, a radši to rovnou vycouvá - couvá těch pár metrů tři dny a v křižovatce kde se otočím já, se ona otáčí na dvakrát
Hadice přes silnici, jsou tam přejezdové můstky a kužely vyznačený, kudy má jet.
Zastaví. Kouká.
Musí k ní někdo dojít a vysvětlil jí, že musí přes ty můstky
Pochopitelně že na nich prohrábne a celý to posune
Dnešní cesta byla v klidu - jen tři experti, kteří si o mě málem urazili zrcátko, páč se svým vehiklem musí jet půl metru od kraje. To jde
Jojo, chci aby tyhle trotly někdo někam doprovázel
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jeee, točvolant potká 3 dementky a už je z toho dogma.
Takže souhlasíš i s tvrzením, že kamioňáci jsou banda vymrdaných kokotů?
Takže souhlasíš i s tvrzením, že kamioňáci jsou banda vymrdaných kokotů?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak pokud budu brát v potaz, že jsem těch aut za ty cesty potkal třeba 10, tak 3 je dost
Mužeš si tu dupat nožičkou jak chceš - velká část řidičů (nepíšu většina) jsou neschopný idioti co jsou rádi, že nějak jedou a nedá se o nich říct, že auto nějak ovládaj.
Přesvědčují mě o tom každý den nějakou perličkou
Mužeš si tu dupat nožičkou jak chceš - velká část řidičů (nepíšu většina) jsou neschopný idioti co jsou rádi, že nějak jedou a nedá se o nich říct, že auto nějak ovládaj.
Přesvědčují mě o tom každý den nějakou perličkou
Chápeš to?
Aj keby sme hypoteticky uznali ze bezny clovek nie je hodny toho aby ho doprovadzalo ine auto pod majakmi...
Aku mame alternativu? Nechat daneho vodica nech si cestu razi klaksonom a vystraznymi?
Aku mame alternativu? Nechat daneho vodica nech si cestu razi klaksonom a vystraznymi?
- Truck Daškam
- Letec
Zpřísnit autoškoly, pravidelné přezkušovaní (i praktické) a ono by se to pročistilo.Aku mame alternativu? Nechat daneho vodica nech si cestu razi klaksonom a vystraznymi?
Jenže u ŘP je nějaký pocit, že ho musí mít každý, kdo má doprdele díru
Chápeš to?
hele v tom videu na konci, nezavřela se ta závora? A k tomu doprovodu, asi jsem moc opatrnej nebo jsem prošvih očkování proti smrti ale řek bych že to je docela riziková věc. Jak už bylo řečeno, spousta řidičů jsou tupouni a ignoranti a bohužel, ikdyž se to leckomu nemusí líbit, v osobácích je jich mnohem víc, jen v těch kamionech je to víc vidět. Někteří neradi uhýbají majákům, natož aby pochopili že to auto za nima je toho cirkusu podstatou. A to je průser hned. Jo já vím každej má nějakou historku jak vezl někoho strašně nutně do nemocnice. Taky jsem vezl svýho otce, akorát že přesně opačně, maximálně opatrně protože každý pohyb způsoboval bolesti. Ale ne nadarmo mají zdravotníci pravidlo, nikdy nedělat na svý rodině protože tam jsou emoce a to je špatně. Když někoho povezu, rychle, nutně, ve stresu, budu dělat chyby. Co udělám když se něco pokazí? Když mi ten člověk zkolabuje? Nebo někdo nepochopí že jedu v nouzi a zablokuje mě protože ho strašně uráží že někdo jede rychleji? Když je to fakt vážný, není čas na blbosti. V sanitce je dnes vybavení jaký před třiceti rokama neměl okresní špitál.
- Truck Daškam
- Letec
Tak jsou věci, co v sanitce řešit nejde.. Tuplem u nějakého onemocnění, kde jsou asi potřeba specifické léky nebo zákrok.
V Praze to jde - když máš kliku a nejsou posádky vyjety, je u tebe ZZS fakt do několika minut. A když jde o dítě, tak je v tu chvíli i jiný nasazení a ta sanitka přiletí fakt po dvou kolech
Ale i tak může být rychlejší prostě sednout do auta a jet
V Praze to jde - když máš kliku a nejsou posádky vyjety, je u tebe ZZS fakt do několika minut. A když jde o dítě, tak je v tu chvíli i jiný nasazení a ta sanitka přiletí fakt po dvou kolech
Ale i tak může být rychlejší prostě sednout do auta a jet
Chápeš to?