Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Jinak na doprovodu vůbec nic není - drtivá většina řidičů ví, o co jde. Ti, co neví, se chovají takto normálně - ale s tím se nedá nic dělat.
Dělat z toho vědu, že budeš doprovázet nějaké vemeno, je halucinace...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidiči ve zúžení byli na facku
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

to jo...tomu volvistovi i něco gestikuloval.
Pak mi říkal, že teď si jdou k tomu sednout, vyndat záznamy z kamery a obeslat ty hovada...
Je tady krásně vidět, že ti, co jedou svou, tak těm je úplně u prdele houkačka, doprovod, cokoliv. Ti mají svůj svět.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Tam se nevejdu
Vejdete, projela tady dodávka a ani nepřibrzdila
Krokem to projede

Druhá to radši vzdá, a radši to rovnou vycouvá - couvá těch pár metrů tři dny a v křižovatce kde se otočím já, se ona otáčí na dvakrát

Hadice přes silnici, jsou tam přejezdové můstky a kužely vyznačený, kudy má jet.
Zastaví. Kouká.
Musí k ní někdo dojít a vysvětlil jí, že musí přes ty můstky
Pochopitelně že na nich prohrábne a celý to posune

Dnešní cesta byla v klidu - jen tři experti, kteří si o mě málem urazili zrcátko, páč se svým vehiklem musí jet půl metru od kraje. To jde

Jojo, chci aby tyhle trotly někdo někam doprovázel
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jeee, točvolant potká 3 dementky a už je z toho dogma.
Takže souhlasíš i s tvrzením, že kamioňáci jsou banda vymrdaných kokotů?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Tak pokud budu brát v potaz, že jsem těch aut za ty cesty potkal třeba 10, tak 3 je dost :-D

Mužeš si tu dupat nožičkou jak chceš - velká část řidičů (nepíšu většina) jsou neschopný idioti co jsou rádi, že nějak jedou a nedá se o nich říct, že auto nějak ovládaj.
Přesvědčují mě o tom každý den nějakou perličkou
Chápeš to?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Aj keby sme hypoteticky uznali ze bezny clovek nie je hodny toho aby ho doprovadzalo ine auto pod majakmi...

Aku mame alternativu? Nechat daneho vodica nech si cestu razi klaksonom a vystraznymi?
Truck Daškam
Letec

Aku mame alternativu? Nechat daneho vodica nech si cestu razi klaksonom a vystraznymi?
Zpřísnit autoškoly, pravidelné přezkušovaní (i praktické) a ono by se to pročistilo.

Jenže u ŘP je nějaký pocit, že ho musí mít každý, kdo má doprdele díru
Chápeš to?
PepaSFI
Pan Řidič

Příspěvek od PepaSFI »

hele v tom videu na konci, nezavřela se ta závora? A k tomu doprovodu, asi jsem moc opatrnej nebo jsem prošvih očkování proti smrti ale řek bych že to je docela riziková věc. Jak už bylo řečeno, spousta řidičů jsou tupouni a ignoranti a bohužel, ikdyž se to leckomu nemusí líbit, v osobácích je jich mnohem víc, jen v těch kamionech je to víc vidět. Někteří neradi uhýbají majákům, natož aby pochopili že to auto za nima je toho cirkusu podstatou. A to je průser hned. Jo já vím každej má nějakou historku jak vezl někoho strašně nutně do nemocnice. Taky jsem vezl svýho otce, akorát že přesně opačně, maximálně opatrně protože každý pohyb způsoboval bolesti. Ale ne nadarmo mají zdravotníci pravidlo, nikdy nedělat na svý rodině protože tam jsou emoce a to je špatně. Když někoho povezu, rychle, nutně, ve stresu, budu dělat chyby. Co udělám když se něco pokazí? Když mi ten člověk zkolabuje? Nebo někdo nepochopí že jedu v nouzi a zablokuje mě protože ho strašně uráží že někdo jede rychleji? Když je to fakt vážný, není čas na blbosti. V sanitce je dnes vybavení jaký před třiceti rokama neměl okresní špitál.
Truck Daškam
Letec

Tak jsou věci, co v sanitce řešit nejde.. Tuplem u nějakého onemocnění, kde jsou asi potřeba specifické léky nebo zákrok.
V Praze to jde - když máš kliku a nejsou posádky vyjety, je u tebe ZZS fakt do několika minut. A když jde o dítě, tak je v tu chvíli i jiný nasazení a ta sanitka přiletí fakt po dvou kolech :-D

Ale i tak může být rychlejší prostě sednout do auta a jet
Chápeš to?
Odpovědět