Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Jsi hlupák.
Mě by vážně zajímal důvod, proč se ujížděčů zastáváš.
Ty snad půjčuješ auto fetkám, kreténům, nebo sám nezatavuješ (bezdůvodně) hlídce..?

Já si zase myslím, že někdo kdo se zastává fetek a podobných kreténů, je sám kretén nejhrubšího zrna
... podobný popravě. Tak to jo :-D
Jako že někdo omylem nezastaví a ujíždí? Nebo jakože se hlídky nevšim a pak si splet pedály?

Ach so! Vlastně ti co ujíždí hlídce jsou oběti a měli bychom je litovat. Už je na to nějaká sbírka nebo založená neziskovka?
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Absolutně nechápu, proč máš potřebu něco pořád překrucovat. Srovnávat cokoliv s popravou? WTF?

Asi ti nedošlo, že je úplně mimo tvoje myšlenka zabavovat soukromý majetek proto, že někdo jiný někde něco udělal.

Až si někdo usmyslí, že se mu líbí moje auto, tak mi ho zabaví, protože údajně někdy někdo někde a na mě bude se s ním handrkovat, že to tak není? Nebo jak si to představuješ?

Za chvíli bude co? Budeme zabavovat auta za rychlost? Ale jen od nějakého limitu, který se tě nebude týkat, samozřejmě.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Bez sebemensiho umyslu se dal zapojit bych jenom podotknul, jak nas pomalu vari jak zaby.

K vytreni prdele s listinou na urovni dopravy jiz doslo nekolikrat. A nikomu to neprijde divny :-)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Truck Daškam
Letec

Absolutně nechápu, proč máš potřebu něco pořád překrucovat. Srovnávat cokoliv s popravou? WTF?
Ano, ujíždění je zcela záměrné a vzhledem k nějakým okolnostem (fet, chlast atd.) je defacto plánované, pokud by mělo dojít ke konfrontaci PČR

U popravy to je podobné - fakt to není nutná obrana a je to plánované

Asi ti nedošlo, že je úplně mimo tvoje myšlenka zabavovat soukromý majetek proto, že někdo jiný někde něco udělal.
Jak někdo jiný? Provozovatel vozidla (či majitel zbraně) má být za svůj majetek zodpovědný. Tečka
Bobovi tu zbran taky zabaví, dokud se vyšetřování neuzavře. Provozovateli vozidla by přece nic nebránilo ve vyšetřování spolupracovat a tím případně urychlit navrácení
tak mi ho zabaví, protože údajně někdy někdo někde a na mě bude se s ním handrkovat
Jaký někdo někde někdy? Tady se bavíme o kamerových záznamech s konkrétními náležitými údaji, případně včetně svědků
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Jinak nechápu ten pláč - zabavování aut v rámci TČ není nic vyjímečného a dělá se to běžně. To je smůla co :-)
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Mám pocit, že absolutně nevíš, co je/znamená poprava. A že i popravy byly zneužívány dost často na to, aby je spousta států zrušila.
Truck Daškam píše: úte 17 zář 08:30 Jak někdo jiný? Provozovatel vozidla (či majitel zbraně) má být za svůj majetek zodpovědný. Tečka
Bobovi tu zbran taky zabaví, dokud se vyšetřování neuzavře. Provozovateli vozidla by přece nic nebránilo ve vyšetřování spolupracovat a tím případně urychlit navrácení
Jasně, takže ty pojedeš někde v mixem 55kmh, provozovateli mix zabaví a několik měsíců, než skončí vyšetřování, budou zadržovat. Ty budeš doma za 100% na překážkách, protože nemáš čím jezdit. Takhle nějak?

Ještě se zeptám, kde tady vidíš nějaký TČ, ať se bavíme o tomtéž?
Truck Daškam
Letec

Jasně, takže ty pojedeš někde v mixem 55kmh, provozovateli mix zabaví a několik měsíců, než skončí vyšetřování, budou zadržovat. Ty budeš doma za 100% na překážkách, protože nemáš čím jezdit. Takhle nějak?
Jsi debilní nebo idiot?
Bavíme se o ujíždění, ne o tom že někde pojedu 55km/h

A ano - pokud bych někde ujížděl mixem (a ujel), zaměstnavatel by mě milerád oznámil, aby auto dostal nazpět.. Přesně tak by to zabavení mělo totiž fungovat
Ještě se zeptám, kde tady vidíš nějaký TČ, ať se bavíme o tomtéž?
Ujíždění má být klasifikováno jako TČ dávno - což ono se to asi i celkem snadno překlopí do obecného ohrožení
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: úte 17 zář 08:46 Jsi debilní nebo idiot?
Bohužel, nikoliv.
Truck Daškam píše: úte 17 zář 08:46 Bavíme se o ujíždění, ne o tom že někde pojedu 55km/h
O ujíždění se bavíš teď ty. Proč by to příště nemohlo být překročení rychlosti? Nebo to, že se někomu nebude líbit zelené auto?
Truck Daškam píše: úte 17 zář 08:46 Ujíždění má být klasifikováno jako TČ dávno - což ono se to asi i celkem snadno překlopí do obecného ohrožení
Pro pomalejší si dovolím zopakovat otázku. Kde vidíš TČ? (psal jsi, že už nyní se u TČ auta zabavují a ty chceš zabavovat cizí auta i zde, proto mě zajímá, kde ten TČ je).
Truck Daškam
Letec

O ujíždění se bavíš teď ty. Proč by to příště nemohlo být překročení rychlosti? Nebo to, že se někomu nebude líbit zelené auto?
Tak čti pořádně mlho, jak by řekl Bob. Bavíme se o ujíždění celou dobu v návaznosti zmíněné nehody PČR a následně něčí připomínky, že jsou všude kamery a nebyl by problém dohledat vozidlo zpětně
Pro pomalejší si dovolím zopakovat otázku. Kde vidíš TČ? (psal jsi, že už nyní se u TČ auta zabavují a ty chceš zabavovat cizí auta i zde, proto mě zajímá, kde ten TČ je).
Hledej. Přesně takhle mimochodem získala PČR to slavné Ferrari a zdaleka nejen to. Spousta civilních vozidel PČR je právě získáno zabavením z TČ.
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ano, o ujíždění se bavíme celou dobu. Jen ty ale chceš zabavovat auta.
Truck Daškam píše: úte 17 zář 09:03 Hledej. Přesně takhle mimochodem získala PČR to slavné Ferrari a zdaleka nejen to. Spousta civilních vozidel PČR je právě získáno zabavením z TČ.
Nebavíme se o tom, jestli PČR auta zabavuje za TČ nebo ne. Víme to oba.

Já se ptám, kde tady vidíš TČ.
Odpovědět