Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Já už jsem tady jednou psal, že P6 se v tomto specifická, jelikož je tam velký úřednický nesoulad mezi radnici a magistrátem.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Já už jsem tady jednou psal, že P6 se v tomto specifická, jelikož je tam velký úřednický nesoulad mezi radnici a magistrátem.

Tohle platí ve vícero MČ a ne jen ohledně B4
Jenže čemu se divit, když MČ to chtějí řešit a magistrát prostě nepřijde s nějakým komplexním řešením a vyhovuje mu chaos, z kterého vyplývaj pak přesně podobné nesmysly. O kontraproduktivnosti se ani nebudu bavit

Ovšem oběma stranám (magistrát, mč) je ten chaos na druhou stránku ukradenej, protože jich samotných se to nijak netýká a řidiči co to řeší 2x za rok nebudou nikam psát mejly a řešit to.
Ovšem nic to nemění na faktu, že řidiči NA to nějak řešit musí v tu danou chvíli a někudy jet taky musí...
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Není. Mč to ukradené není. Ten píčus ze Slavičína ale dělá všechno proto, aby nastal co nejvíc lidí a pokud možno Pražáků.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Kdyz uz sem se 3x odvolaval kvuli parkovani a 3x to mestsky casti hodil magos na hlavu, neni nakej paragraf / judikat na to, ze by to meli vzdat?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Truck Daškam
Letec

Není. Mč to ukradené není. Ten píčus ze Slavičína ale dělá všechno proto, aby nastal co nejvíc lidí a pokud možno Pražáků.
Myšleno vzhledem k B4 - každá MČ by se nejradši obehnala kolem dokola B4, bez ohledu vlastního zásobování nebo ohledně nákladní dopravy do/ze sousední MČ.
Ten Strahovský tunel je krásná ukázka - Praze 6 je úplně u prdele, kudy se má jezdit z Prahy 6 třeba na ten Smíchov
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

P6 má dost dopravních problémů i bez kamionové dopravy.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

P6 má dost dopravních problémů i bez kamionové dopravy.
Jenže touhle logikou ty kamiony pojedou trasu Praha 6 - Smíchov nejen jinudy čímž to zatíží jinde, ale najedou více km, takže zatěžujou dopravu v Praze vyšším nájezdem km a další emise.
Ne, ony skutečně nezmizí a nepřestanou na ten Smíchov jezdit

Zde se sice bavíme o jednotkách denně - ale kudy jezdí kamiony do Metransu v Petrovicích, když zavřeli Říčany? Nj, obyvatelé na Jižním městě jsou nadšení, hlavně že v Říčanech maj klid
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jim poraď na úřadě. Nenech si to pro sebe! Třeba tě zvolil za starostu a poté za primátora. Takového všestranného znalce, to jen tak někde nenajdeš!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Řešení je úplně snadný - stejně tak jako je zona 6t na centrum Prahy, stačí to samé udělat nad 12t v meziprostoru mezi hranicí Prahy a tou 6t zonou a rozdělit to na více zǒn dle exitů okruhů (ano, myšleno vnitřní i vnější) , a nešlo skrz ně projíždět.
Což by obnášelo nějaké investice do DZ, naopak některé zákazy by se museli i zrušit a muselo by to projít nějakou studií

Odpadly by tyhle absurdity, nešlo by Prahou si trasu zkracovat a kontrola ze strany PČR/MP by byla úplně snadná. Navíc by se to dalo hodit do barevný mapy a každej by viděl, kde musí sjet aby se dostal do své zony

Já něco takové vypracovaného mám - ale nedělám si iluze, že by to bylo nějak průchozí. Ono vysvětlit tu problematiku lidem co o tom nemají ánung a ani vlastně nechtějí tomu rozumět je docela problém.
A vlastně to nechtějí ani řešit, protože to považují za vyřešené
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Mas vypracované? Podelis se? Docela mě to zajímá.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Odpovědět