S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
fuj, jelinkova slivovice, brrrr
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Uffff.
Tak mám já i m4Zlik zase na 2 roky pokoj - neska ME i STK bez ztráty jediné kytičky.... ale celodenní zábava, dyž sem tam ráno za dvě sedum přisel (otvírají v sedum) byl sem dvacátý třetí v pořadí na ME a dyž sem je v deset měl hotové, taxem byl třináctý v řadě na STK, kde na ňa přišla řada o půl druhé..... a byly mírné připomínky k červenému přeškrtnutí EU kosočtverce na RZ, ale nakonec sem to sundat nemusel...
A kupodivu ani na nás nic nespadlo shůry, i dyž sa to od rána sbírá, je černo a hřmi.... kuju.
Tak mám já i m4Zlik zase na 2 roky pokoj - neska ME i STK bez ztráty jediné kytičky.... ale celodenní zábava, dyž sem tam ráno za dvě sedum přisel (otvírají v sedum) byl sem dvacátý třetí v pořadí na ME a dyž sem je v deset měl hotové, taxem byl třináctý v řadě na STK, kde na ňa přišla řada o půl druhé..... a byly mírné připomínky k červenému přeškrtnutí EU kosočtverce na RZ, ale nakonec sem to sundat nemusel...
A kupodivu ani na nás nic nespadlo shůry, i dyž sa to od rána sbírá, je černo a hřmi.... kuju.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kdyz ja byl na stk, tak k preskrtnute eu nerikal ani pul slova..
Neska ráno sem byl na kopcu a celé odpoledne se poflakoval doma, čili mi odpoledne nedošlo tak jak jiný den, čili vpodvečer sem vyrazil .... ty woe, absolutně bez provozu, fajných 100+ km Beskydama....
... akorát to trochu kazilo ostré nízké slunko, nebylo moc vidět do stínu....
... akorát to trochu kazilo ostré nízké slunko, nebylo moc vidět do stínu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska večer neskutečná jízda suchým Ještědem na horu. Pod večer a úplně bez provozu (celkem třikrát ). Ty vracečky se dají normálně projíždět rychlejc se správně rozhozeným zadkem. Ku.va jak já mohl žít bez rwd???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Prozření Hondaře?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
na zacatku si koupil spatnou Hondu
vzdy si na jezdce bez strechy vzpomenu ve chvili, kdy zahodim helmu a po bocnich ulickach jedu na fichtlu prostovlasy. kdyz jsem s motorkama zacinal, tak se na 50ccm jeste dalo jezdit jen tak. dodnes na to vzpominam, kolik se toho najezdilo jen tak, s brylemi na ocich.
vzdy si na jezdce bez strechy vzpomenu ve chvili, kdy zahodim helmu a po bocnich ulickach jedu na fichtlu prostovlasy. kdyz jsem s motorkama zacinal, tak se na 50ccm jeste dalo jezdit jen tak. dodnes na to vzpominam, kolik se toho najezdilo jen tak, s brylemi na ocich.
Autoforum.cz
A to zas ne, CTR bylo super jen to byl prostě jeden ze schodů na cestě. Svým způsobem mi přijde rwd na ovládání jednodušší než fwd, člověk má o jednu možnost víc jak ovlivňovat chování auta a s tím je spojeno víc zábavy .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Já se projedu zítra, má být hezky, tak plachta zůstane dole. Máme pravidelný sraz amerik u BurgerKingu v Michli. Několik convertible (pro neznalé - kabrio větších než malých rozměrů) se tam vždycky vyskytne.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."