Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
A když jsme u tohohle úplně dada TDčka humoru ->
BOB to třeba bude znát, jak je Jihlavskej tunel. Tak tam je značka zákaz vstupu chodcům. Trošku nadbytečná že, páč co by tam ten chodec dělal...
A v "důvodový zprávě" k tý 60km/h úsekovce, bylo napsáno, že prioritou je ochrana chodců v tunelu
BOB to třeba bude znát, jak je Jihlavskej tunel. Tak tam je značka zákaz vstupu chodcům. Trošku nadbytečná že, páč co by tam ten chodec dělal...
A v "důvodový zprávě" k tý 60km/h úsekovce, bylo napsáno, že prioritou je ochrana chodců v tunelu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ten znám taky. Na spoustě místech jsou značky zbytečně, ale když se mezi námi pohybují TDčka...
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No ježíši - v Letenským je zákaz cyklistům a pokaždé tam potkám vymleté pumpičky směrem nahoru i dolů
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-z-k ... _variant=0
Špatné zajištění nákladu, technický problém na zajištění? Ok
Vysral ses na zajištění? Všechno zaplat
No, a dle infa stojí kamiony skrz celou Prahu až za Černý most a od 17h je zákaz jízdy. Tak to jsme zvědav, kam to asi odstaví? Já vím, neměli ráno vyjíždět a měli vyjet už včera večer
Špatné zajištění nákladu, technický problém na zajištění? Ok
Vysral ses na zajištění? Všechno zaplat
No, a dle infa stojí kamiony skrz celou Prahu až za Černý most a od 17h je zákaz jízdy. Tak to jsme zvědav, kam to asi odstaví? Já vím, neměli ráno vyjíždět a měli vyjet už včera večer
Chápeš to?
Chceš teda rict ze kdyz ted lizu nanuk v Kralupech, tak dnesni planovana kalba v Brne je tezce v ohrozeni?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A jak to chceš řešit? Když řekneš "tak jeďte a odstavte na nejbližším parkovišti", dojedou tví kolegové až do Chorvatska na pláž, s historkou, že všechna parkoviště, která potkali, byla plná. A cítí se dostatečně svěží na to, aby to ujeli, tak bylo zbytečné kdekoliv zastavovat.Truck Daškam píše: ↑pát 26 črc 15:20 No, a dle infa stojí kamiony skrz celou Prahu až za Černý most a od 17h je zákaz jízdy. Tak to jsme zvědav, kam to asi odstaví? Já vím, neměli ráno vyjíždět a měli vyjet už včera večer
Ale ono těm dementům nedělá problém to odstavit na dálnici v levém, že jo. Zažili jsme to nejednou.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Truck Daškam
- Letec
Ted máš 17:30 - a každej kdo je v tý koloně a doskáče na dálnici, páchá přestupek.
Takže možnosti má dvě:
1) Nechat to tam jak stojí
2) Jet přes zákaz dál - můžeš napsat, že může dojet na nejbližší parkoviště (což je pořád přestupek), ale stejně se bavíme o stovkách kamionech, který prostě není reálně kam dát. Benzina v Průhonicích bude plná už tak dvě hodiny
No, řešení... Úplně to samé, o kterém se můžem bavit ohledně parkování OA v okolí Prahy, jak zajistit aby tranzit nemusel jezdit Prahou atd.. Prostě mít postavenou infrastrukturu a parkoviště Jenže když se staví tak jak se staví, tak je to pak těžký
Takže možnosti má dvě:
1) Nechat to tam jak stojí
2) Jet přes zákaz dál - můžeš napsat, že může dojet na nejbližší parkoviště (což je pořád přestupek), ale stejně se bavíme o stovkách kamionech, který prostě není reálně kam dát. Benzina v Průhonicích bude plná už tak dvě hodiny
No, řešení... Úplně to samé, o kterém se můžem bavit ohledně parkování OA v okolí Prahy, jak zajistit aby tranzit nemusel jezdit Prahou atd.. Prostě mít postavenou infrastrukturu a parkoviště Jenže když se staví tak jak se staví, tak je to pak těžký
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Tady je výhoda že to někdo řešil, protože toho "někoho" to dlouhodobě omezovalo v podnikání. Já jsem třeba jel do zákazu na Plzeňské (kde Tranzit nebyl), když jsem jel na stavbu, která tam byla snad ještě před zákazem.
Pokud to dobře chápu, ted tam bude tabulka "Tranzit", tak to je v klidu
A na Strakonické to taky byla hovadina - jedu z Prahy do Radotína, tam zákaz není (přesněji mimo DO), ale zpět už byl "tvrdý" a zpátky jsem už nemohl
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-so ... _variant=0
Pokud to dobře chápu, ted tam bude tabulka "Tranzit", tak to je v klidu
A na Strakonické to taky byla hovadina - jedu z Prahy do Radotína, tam zákaz není (přesněji mimo DO), ale zpět už byl "tvrdý" a zpátky jsem už nemohl
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-so ... _variant=0
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je problém u 90% odbočujících vlevo - odbočuji vlevo, najedu si co nejvíc do prava. Když pokračuji rovně, často se vedle nich neprotáhnu ani na motorce.
Ta drzost je ale do nebe volající - neumím správně odbočit na jednoduché křižovatce, ale ženu to až k ÚS.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-du ... .seznam.cz
Ta drzost je ale do nebe volající - neumím správně odbočit na jednoduché křižovatce, ale ženu to až k ÚS.
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-du ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Mě by zajímaly podrobnosti.
Stejně tak motorkář nesmí předjíždět vozidlo odbočující doleva a kde vozidlo stojí je zcela irelevantní
Navíc to není tak dlouho, co soud v případě předjíždějícího auta pronesl, že se předjíždějící řidič co bere celou kolonu má starat o to, co se děje vpředu - tak nějak nevím, proč by to zde nemělo platit.
Stejně tak motorkář nesmí předjíždět vozidlo odbočující doleva a kde vozidlo stojí je zcela irelevantní
Navíc to není tak dlouho, co soud v případě předjíždějícího auta pronesl, že se předjíždějící řidič co bere celou kolonu má starat o to, co se děje vpředu - tak nějak nevím, proč by to zde nemělo platit.
Chápeš to?