Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
ad blikající zelená: to musíme mít každou kravinu, co kde mají? A když ne, tak jsou všichni kreténi, protože točvolant od mixu je génius a jemu by se to líbilo?!
Takže, když jedeš na dovolenou v neděli a v sobotu ztratíš OP/pas, tak si ho doma vytiskneš a jedeš? A když to neakceptují, tak jsou to kreténi?
Takže, když jedeš na dovolenou v neděli a v sobotu ztratíš OP/pas, tak si ho doma vytiskneš a jedeš? A když to neakceptují, tak jsou to kreténi?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mě ŘP nezivi a neudělal bych to kvůli tomu trestu. Lobuj u svého poslance o změnu zákona.
Co bych dělal? Asi si půjčil náhradní auto, stejně jako kdyby se mi to mé rozbilo (=take by jelo odtahem a já s nim nemohl pokračovat). Podobnost ciste náhodná?
Vlastně si dělej co chceš. Až prijdes o papíry, budeš tu picovat, jak to všechno stojí za vylizprdel a tak. Přitom se těm věcem dá krásně předcházet.
Ad blikající zelená: pevně ji mají snad jen v Rakousku, Balkánu jsi moc neprojel evidentně. A tam kde je, je více nesvaru, než neblikajici zelená. Oranžová jako blik ti přijde málo?
Co bych dělal? Asi si půjčil náhradní auto, stejně jako kdyby se mi to mé rozbilo (=take by jelo odtahem a já s nim nemohl pokračovat). Podobnost ciste náhodná?
Vlastně si dělej co chceš. Až prijdes o papíry, budeš tu picovat, jak to všechno stojí za vylizprdel a tak. Přitom se těm věcem dá krásně předcházet.
Ad blikající zelená: pevně ji mají snad jen v Rakousku, Balkánu jsi moc neprojel evidentně. A tam kde je, je více nesvaru, než neblikajici zelená. Oranžová jako blik ti přijde málo?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Zdaleka nejen určitě ty jsi x-držkoval nebo upozornoval zejména na autobus / kamion, co prolét na "čerstvou" červenou.ad blikající zelená:
Navíc jo, je to příjemný - bliká zelená, jsem daleko, tak sundám nohu z plynu a v klidu dojedu. Je to pohodlnější než jet, hypnotizovat semafor "vydrž,vydrž" a když padne včas žlutá, tak z maximálky brzdit na nulu.
Se 40t nebo auobusem tududumtum, snad to projedu než padne červená. Ejhle, padla...
Rakousko, Bulharsko, Bělorusko, Rusko,Ukrajina tuším taky... A určitě i další země, i na západě
S pasem jsi vedle - pouhá OP se často padělá (pas hůře), kdežto u auta bez jedné RZ se nemění vůbec nic. Rozbitý (nepojízdný) auto je jedna věc, normálně jedoucí a funkční auto věc druhá.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale vždyť máme oranžovou...po které následuje červená
Co sem motáš padělání? Tvl, ty seš fakt dement na entou. Konec. Opět to vzdávám. Já s dementy prostě neumím komunikovat.
Co sem motáš padělání? Tvl, ty seš fakt dement na entou. Konec. Opět to vzdávám. Já s dementy prostě neumím komunikovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je teda BalkánTruck Daškam píše: ↑úte 09 črc 20:31 Rakousko, Bulharsko, Bělorusko, Rusko,Ukrajina tuším taky... A určitě i další země, i na západě
Na západě přemýšlím, kde zelená blikala. Nevzpomínám si (ale možná mám jen špatnou paměť). V Rakousku řidiči reagují a stojí (pokud to stihnou) už na první blik zelené, čímž se výrazně snižuje propustnost křižovatky (protože stojí a zelená ještě blika).
Pokud zelenou vidíš kilometr dopředu, tak se dá předpokládat, ze padne žlutá. Jezdíš hodně v Praze, kde vis, jak ty zelené jsou +- dlouhé, takže zase problém, který reálně není?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec tomu nerozumíš! Všude to maj, jenom u nás jsou kreténi!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak specielně v Praze nevíš vůbec nic - hází do toho vidle preference MHD a jakej si systém řízení dopravy. Na jednom a tatéž semaforu může svítit zelená i několik minut nebo třeba i jen 10s...Pokud zelenou vidíš kilometr dopředu, tak se dá předpokládat, ze padne žlutá. Jezdíš hodně v Praze, kde vis, jak ty zelené jsou +- dlouhé, takže zase problém, který reálně není?
A vůbec nezáleží, co/kdo je okolo. Klidně můžeš mít zelenou, blížit se... A před rypákem ti padne červená. A v zápětí zelená
A jenom čumět na semafor nejde - pořád koukáš do okolí křižovatky, do zrcátek a na 5s žlutou se plný rychlosti s lidma nebo 40t reagovat nedá
To je pravda. Ale prvé je to menší zlo, než pak prohulákat červenou a za druhé pak můžeš mít vyklizovací čas 0 a žluté se v kolmých směrech mohou překrývat - což se dělá i ted a přijde mi to trošku o držku. Znám křižovatku, kdy projetí "pozdní žluté" už na tebe jedou auta, co mají zelenou. Kdyby ta zelená padla někomu do jízdy, takový vozidlo stihneprvní blik zelené, čímž se výrazně snižuje propustnost křižovatky (protože stojí a zelená ještě blika).
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neříkáš opět pravdu. Řízení světelné signalizace má svá pravidla. Nemůže ti tam padnout červená bez předepsaného časového intervalu pro změnu barevné soustavy.
Opět o tom víš úplné hovno.
Opět o tom víš úplné hovno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Praha, odbočení z Opatovské doprava na Chilskou - jak blikne červená, vozidla zleva jsou už v křižovatce - tj. "dávno" musejí mít zelenou
Pochybuju, že se tam pravidleně oba pruhy rozjíždí na červenou
A minimální vyklizovací čas máš třeba Kolbenova x Kbelská. Když odbočuješ doleva z centra směr D8 a projedeš na oranžovou, stihne tě ještě v křižovatce předjet auto z kolmého směru, co jede v levém pruhu.
Samozřejmně ne osobákem, to odbočíš svižně - ale třeba já, když jedu jako evropský běloch
Pochybuju, že se tam pravidleně oba pruhy rozjíždí na červenou
A minimální vyklizovací čas máš třeba Kolbenova x Kbelská. Když odbočuješ doleva z centra směr D8 a projedeš na oranžovou, stihne tě ještě v křižovatce předjet auto z kolmého směru, co jede v levém pruhu.
Samozřejmně ne osobákem, to odbočíš svižně - ale třeba já, když jedu jako evropský běloch
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Znovu opakuji - světelné křižovatky jsou řízené zcela stejně a to podle TP, které např. stanovují i časy, o kterých tady halucinuješ.
Tvůj subjektivní názor je, jako vždy, o hovně a jeho vypovídající hodnota je 0.
Tvůj subjektivní názor je, jako vždy, o hovně a jeho vypovídající hodnota je 0.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time