Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
podal som prihlasku na Acko vodicak, uz sa na to tesim
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V SK jsou taky 2 části závěreček - statická a provoz?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
TD: seš debil... protože se tím tady chlubíš, antož ti a každýmu kdo to tady zná, je jasný jak to dopadne. A fakt si nemyslím že je v pořádku mít papíry v čistírně, protože ti u kauflandu někdo nadrcnul číslo. A taky bych chtěl každýho vidět co by dělal kdyby se mu to stalo někde na dovolený, tisíc kilometrů od republiky. Vůbec nechápu že není možný prostě jít na policajtárnu a říct tohle se mi stalo, dostat bumážku se štemplem že áno ouřad o tom ví a je možný jezdit týden bez jedný tabulky. Protože je to nebezpečný? Rozhodně ne. Vadí to něčemu při provozu vozidla? Ne. Motorky taky nemají vpředu číslo a jiný stroje taky ne. Takže je to nejspíš jen urážka majestátu, že si někdo dovolí jezdit bez čehosi.
A mimochodem, asi 15 let si říkám že bych ty značky měl pořádně přidělat páč ty rámečky stojí za prd, aspoň samolepkou podlepit a hádejte co? Nic. Kdybych s tím někde škrtnul, tak jsem taky zločincem pyrátem fuj fuj.
A mimochodem, asi 15 let si říkám že bych ty značky měl pořádně přidělat páč ty rámečky stojí za prd, aspoň samolepkou podlepit a hádejte co? Nic. Kdybych s tím někde škrtnul, tak jsem taky zločincem pyrátem fuj fuj.
Tak na druhou stranu, ta pravidla i sankce jsou dané, TD je zná a stejně to udělá. Muzu s tím zákonem nesouhlasit, ale pokud vím, jaké jsou sankce v rámci platného zákona, značku bych si doma nenatisknul. Tím spis, když jsem lopata a ŘP mě živí…
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stejně tak potkávám mraky lidí, co mají nosič na kola a na něm vytištěnou RZ. To už je debilita na Ntou, když jde legálně získat 3. značka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem nedávno exploroval naše šišlavé sousedy.
Tam se s tím neserou už vůbec.
Tam se s tím neserou už vůbec.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Neviem co je staticka ale su 3 casti:
1. Napises teoreticke testy, odpovedas na ABCD, cez PC
2. Jazda medzi kuzelkami, kazda kategoria ma svoju drahu kde slalomuje/parkuje medzi kuzele etc. Ak je policajt aktivny tak medzi tym padne technicka otazka typu "ako funguje spojka,l", "kde sa dolieva olej"
3. Jazda v premavke
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jasně - teorie je jasná...
Statickou jsem myslel právě manipulaci s motorkou a ovládání na dráze.
Jízda taky jasná.
U nás akorát nezkouší cajt, ale komisař z magošu.
Statickou jsem myslel právě manipulaci s motorkou a ovládání na dráze.
Jízda taky jasná.
U nás akorát nezkouší cajt, ale komisař z magošu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
U sousedů mohou byt pravidla benevolentnejsi.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Truck Daškam
- Letec
Jasně, tak nadhoď řešení nebo co bys dělal ty. Ztratil jsem ji v pátek na půli cesty.Tak na druhou stranu, ta pravidla i sankce jsou dané, TD je zná a stejně to udělá. Muzu s tím zákonem nesouhlasit, ale pokud vím, jaké jsou sankce v rámci platného zákona, značku bych si doma nenatisknul. Tím spis, když jsem lopata a ŘP mě živí…
Kromě toho že jsem RZ i hledal (pochopitelně bez té ztracené RZ), tak jediný řešení bylo nechat auto na dálnici (což je samo o sobě nebezpečný) a prostě zavolat odtah a všechno (ubytování, lidi atd.) prostě zrušit
Jak psal PepaSFI, má tam bejt nějaký dovětek, něco jako po nahlášení ztráty máš tejden na vyřízení - pak už zabavení ŘP nevnímám jako problém, protože týden času je dost (ehm, 5 pracovních dní). To samý v případě toho nosiče, jak píše Bob - tam je jednoznačný záměr, kde ses na to prostě vysral to řešit
PepaSFI: Toho debila sis mohl odpustit, když nechápeš smysl.
Pochopitelně, že reakce od hvězdné sestavy Bob a Petr mě nepřekvapili, ale taky nejde o chlubení - třeba o ukázání (zejména těmto dvěma), že nějaký nesmysly a hovadiny v zákoně jsou a úplně klidně by mohli bejt v úplně stejné situaci, jak jsi psal ty
Nebo bych to napsal jinak: U sousedů nejsou kreténi a při tvorbě toho zákona použili mozek, narozdíl od našich debilů, kteří po x-letech co to funguje ni na Balkánu, neschválili blikající zelenouU sousedů mohou byt pravidla benevolentnejsi.
Chápeš to?