Výběrové RZ - kdo má lepší úlovek?
Moderátor: řidičBOB
Re: Výběrové RZ - kdo má lepší úlovek?
"Ram 1500S" Pokud to má být RZta na Ramce..tak vidíš, ta je třeba fajn.
A k tomu předchozímu příspěvku ad Tag Heuer apod... Závist ? U mě ? Těžko...Skutečně. Já postrádám poměrně hodně vlastností tohoto typu. Skutečně nezávidím nikomu nic. Některých je mi spíš líto. Se svým osudem a svým společensko/ekonomickým statusem jsem naprosto smířen. Každý jsme nějaký. I z nejchudších se stali už miliardáři. Já hold ale nejsem ochoten obětovat svůj život tomu, že budu 16hodin denně makat na tom, aby měl víc toho nebo tamtoho, šukal hezčí holku, jezdil výkonnějším autem a nakonec mě srazila tramvaj nebo bych dostal ve 40 mrtvici
Když to tak po sobě čtu, já jsem asi nějakej Jarda Dušek
A k tomu předchozímu příspěvku ad Tag Heuer apod... Závist ? U mě ? Těžko...Skutečně. Já postrádám poměrně hodně vlastností tohoto typu. Skutečně nezávidím nikomu nic. Některých je mi spíš líto. Se svým osudem a svým společensko/ekonomickým statusem jsem naprosto smířen. Každý jsme nějaký. I z nejchudších se stali už miliardáři. Já hold ale nejsem ochoten obětovat svůj život tomu, že budu 16hodin denně makat na tom, aby měl víc toho nebo tamtoho, šukal hezčí holku, jezdil výkonnějším autem a nakonec mě srazila tramvaj nebo bych dostal ve 40 mrtvici
Když to tak po sobě čtu, já jsem asi nějakej Jarda Dušek
Naposledy upravil(a) jirka87 dne čtv 21 úno 14:07, celkem upraveno 1 x.
Plzeň - Ferrari - PRACANTO
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Sem neska odpo potkal v RpR (I/35) černé medvědí SUV (typ nevím, prostě to, co vypadá přesně jak X6) IAM SORRY
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fialový Passat B8: DRA CICE1
Řídil to vousatý pán
Řídil to vousatý pán
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Stříbrné GLE coupe 63s